Traian Băsescu: Alegerea strategului de campanie al PNL, „o nebunie”. Care a fost reacția lui Felix Tătaru

Publicat: 15 12. 2016, 15:38

Liderul PMP, Traian Băsescu, este de părere că liberalii au greșit când au decis să-l numească pe Felix Tătaru în funcția de strateg al întregii campanii electorale, potrivit Știripesurse.ro.

"Felix Tătaru e foarte bun dacă-i dă cineva idei și el să le pună în practică, să facă grafica. Dar ei l-au pus să fie strategul campaniei, a fost o nebunie", a declarat Băsescu.

Unul dintre exemplele de nereușită este clipul-parodie cu Alina Gorghiu care îi spune unui copil să fie atent ca Liviu Dragnea să nu-i fure sandvișul.

Într-un mesaj postat pe Facebook, Felix Tătaru s-a declarat surprins de atitudinea fostului șef al statului, pe care l-a invitat să prezinte scuze față de echipa care a lucrat la această campanie.

”Domnule Președinte Traian Băsescu,

Sunt surprins de atitudinea dumneavoastră expusă alăturat.

Îmi imaginam că mă cunoașteți după șase campanii făcute împreună.

Și că știți că nu am pretins niciodată că aș fi consultant politic sau că aș face marketing politic.

Ca și în cazul celor șase campanii făcute pentru dumneavoastră, eu am condus o echipă de oameni care știu să facă foarte bine comunicare, pe care ați apreciat-o la momentul respectiv.

Echipa mea, zeci de oameni care au tras din greu pt campaniile făcute împreună de-a lungul anilor ar merita scuze.

Cunoscându-mă câtuși de cât, era ușor să realizați că nu aveam cum să facem noi filmulețul cu Alina Gorghiu care a produs pagube foarte mari campaniei. De altfel, peste jumătate din ce s-a văzut semnat de PNL, nu e făcut de noi.

Eu cred că dumneavoastră cunoașteți foarte bine realitatea PNL, care nu este încă un partid, ci două partide care încă nu s-au integrat.

Decența mă împiedică să intru în detalii despre cât de grea a fost această campanie pentru noi și chiar și așa am făcut tot ce ținea de noi ca să ajutăm un partid aflat în dificultate, dar care a înțeles că e nevoie să se schimbe, începând asta prin aducerea de oameni noi pe liste și susținâdu-l pe Dacian Cioloș.

Evident că era loc de mult mai bine. Atât pe cât au fost: “Vin la Primărie”, “Arde-i pe corupți”, “Să trăiți bine”, Flacăra Democrației”, “Arată-le că tu ai puterea!”,

Ardeiul iute și alte multe idei venite de la echipa mea care nu merită atitudinea dumneavoastră de astăzi.

Cât despre studenții de la arhitectură, ca în orice campanie, idei vin de peste tot. Și tot ce a fost bun și valoros am acceptat și chiar promovat. În beneficiul clientului nostru.

Campania Vin la Primarie din 2000 în care ați acceptat să lansăm "ardeiul iute" ca simbol al dvs a avut și câteva idei venite din altă parte. Dacă dvs considerați că acele idei au dus la câștigul campaniei, de ce nu i-ați angajat pe studenți pentru celelalte 5 campanii?

Vă doresc să trăiți bine!”, a reacționat Felix Tătaru.