Traficul din Capitală, dat peste cap de ninsorile abundente: Vezi soluția găsită de Primărie pentru nămeții de pe marginea șoselelor

Publicat: 13 02. 2012, 08:47

În Capitală ninge în continuu de aproape 72 de ore iar zăpada dă peste cap traficul. Operatorii de deszăpezire lucrează la foc continuu însă dacă pe arterele principale şoferii pot circula cu o viteză medie, alta este situaţia pe străzile dintre blocuri, unde circulaţia a devenit un sport extrem.

Dacã pe arterele principale ale Capitalei încã se poate circula, pe cele strãzile secundare dintre blocuri vezi doar mașini îngropate zãpadã și cãrãri fãcute prin troiene.

Primăria anunță că, în cursul zilei de luni, mai multe bulevarde din Capitală vor fi închise alternativ pentru degajare și curățarea carosabilului.

Luni noapte, primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu a ieșit în inspecție pentru a vedea cum și cât lucreazã operatorii de deszãpezire.

O problemã a deszãpezirii sunt mașinile parcate pe marginea drumului. Edilii sectorului doi au fost nevoiți sã le ridice pentru a curãța strada pânã la bordurã. Acțiunea a început cu succes pe Șoseaua Colentina, acolo unde prima bandă de mers era complet blocată.

„Au parcat pe trei rânduri. de mâine searã mã mut acolo cu poliția cã nu se poate. Nu pot sã fac curat. A rãmas un singur sens de circulație în sensul Colentina- Doamna Ghica.  Din cauza asta m-am bãtut pentru parcãri și am sã mã bat pentru parcãri între blocuri. Cã nu a înebunit nimeni când susține lucrul ãsta”, a declarat Sorin Oprescu.

Centura Capitalei este în continuare închisã pentru autotrenurile care vor sã ajungã pe Autostrada Soarelui.

Sorin Oprescu, în inspecție pe străzile din Capitală

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />