Tomac (PMP): PSD își cumpără voturi cu banii de investiții. Pierd românii, câștigă baronii PSD

Tomac (PMP): PSD își cumpără voturi cu banii de investiții. Pierd românii, câștigă baronii PSD
Foto: reteauadestiri.ro

PMP critică în termeni duri decizia Guvernului PSD-ALDE de a redirecționa excedentul bugetar către salarii. În loc să aloce banii pentru investiții, Cabinetul Dăncilă cheltuiește bani pe salarii, pentru a cumpăra voturi, mai acuză Partidul Mișcarea Populară.

Prin urmare, PMP cere Executivului PSD-ALDE să renunțe la decizia de a redirecționa excedentul bugetar către salarii.

”În loc să se preocupe de construcția viitorului și să aloce sume pentru investiții, Guvernul PSD cheltuiește bani pe salarii pentru a cumpăra voturi. Decizia Guvernului Dăncilă de a redirecționa excedentul bugetar către salarii este o decizie iresponsabilă, care nu ține cont de nicio planificare pe termen lung, ci doar încearcă să astupe găurile provocate de revoluția fiscală”, a declarat Eugen Tomac, președinte executiv al PMP.

Deputatul PMP mai avertizează că, prin trecerea fondurilor dinspre investiții spre consum, practic ”baronii PSD vor putea dispune după bunul plac de bugetele locale”.

”Ei vor diminua investițiile pentru crea excedent și a asigura plata salariilor mărite anul trecut, care altfel nu pot fi acoperite. Salariile din administrația publică locală, în unele localități triplate fără fundament anul trecut, vor putea fi mărite din nou. În loc de apă, canalizare și drumuri la țară, vom avea angajați la primăria comunală cu haine de firmă, mașini noi și care își petrec vacanțele în Tenerife”, mai explică Eugen Tomac.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`