Tomac (PMP): ”Dragnea, în război cu propriul avocat. Tudorel schimbă tabăra și se gândește să se revendice drept Ministru #rezisTT”

Publicat: 07 04. 2019, 15:36

Eugen Tomac, președintele Partidului Mișcarea Populară, a afirmat că Tudorel Toader, ministrul Justiției, „schimbă tabăra și se gândește să se revendice drept „Ministru #rezisTT”, potrivit Agerpres.

„Dragnea, în război cu propriul avocat, Ministrul #rezisTT. Tudorel schimbă tabăra şi se gândeşte să se revendice drept Ministru #rezisTT. CEX-ul PSD, mirat de ce se întâmplă, se gândeşte să convoace o şedinţă în staţiunea Euforie, poate aşa se inspiră şi-l găsesc vinovat pe TT pentru risipa de pachete descoperită pe litoral”, scrie Tomac duminică pe Facebook.

Mesajul lui Tomac vine după ce Tudorel Toader a spus, sâmbătă, referitor la discuţiile pe marginea adoptării Codurilor penale, că „în lipsa urgenţei, nu poate fi adoptată o Ordonanţă de Urgenţă”.

„O simplă precizare! În lipsa urgenţei, nu poate fi adoptată o Ordonanţă de Urgenţă!”, a spus Toader, într-o postare pe Facebook pe care, ulterior, a şters-o.