Eugen Tomac: PMP cere demisia lui Tudorel Toader. Guvernul s-a compromis şi trebuie înlocuit (VIDEO)

Publicat: 02 11. 2018, 12:34

Preşedintele PMP, Eugen Tomac, a cerut, într-o conferinţă de presă, demisia imediată a ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, pentru felul în care a acţionat în scandalul privind revocarea procurorului general.

De asemenea, liderul PMP arată că întreg guvernul s-a compromis în acest scandal şi trebuie înlocuit şi face apel la clasa politică să se unească pentru a dărâma cabinetul Dăncilă. De altfel, PMP a şi pregătit textul moţiunii de cenzură pentru demiterea guvernului.

„Ministrul Justiţiei s-a compromis definitiv, iar PMP îi cere demisia imediat. Întregul guvern s-a compromis într-o perioadă în care aveam nevoie de claritate şi de acţiuni predictibile în ceea ce priveşte justiţia. Credem că întreg guvernul s-a compromis atât în relaţia cu Comisia Europeană, cât şi în relaţia cu cetăţenii români.

Pentru că ne aflăm în an Centenar şi urmează să avem un an important, istoric pentru România cu preluarea preşedinţiei Uniunii Europene, consider că este oportun ca întreaga clasă politică să conştientizeze dimensiunea acestui moment important şi să facem tot ce ne stă în putinţă pentru a înlocui actualul cabinet.

Amintesc că PMP a pregătit un text de moţiune de cenzură pe care l-am actualizat că între timp au mai existat derapaje ale actualei guvernări, fie că ne referim la situaţia privind inflaţia, fie că ne referim la legea offshore, cât şi multe alte derapaje”, a afirmat Eugen Tomac.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.