Tomac (PMP): Cu Traian Băsescu primul pe lista de la alegerile europarlamentare, vrem să obținem un scor de 10%

Tomac (PMP): Cu Traian Băsescu primul pe lista de la alegerile europarlamentare, vrem să obținem un scor de 10%

Eugen Tomac, președintele PMP, a declarat că formațiunea sa îşi propune să obţină un scor de 10% la alegerile europarlamentare din luna mai, cu Traian Băsescu primul pe listă, potrivit Agerpres.

„La luptă, oameni buni, vreau să înţelegeţi că suntem în bătălie politică! Vreau să înţelegeţi că aveţi pentru ce să vă bateţi în această campanie. Noi mergem cu propria listă şi încercăm să le demonstrăm încă o dată tuturor ipocriţilor din politică faptul că acest partid are vână şi are obiective pentru care se bate. Intrăm în această bătălie politică pentru că vrem ca Traian Băsescu să ajungă la Bruxelles, pentru că România, de când a intrat în Uniunea Europeană, are un gol imens acolo. Nimeni n-a reuşi să se impună şi să le explice europenilor că om fi intrat noi mai târziu în UE, dar suntem o naţiune mare, cu o cultură puternică, cu resurse uriaşe şi dornică de o viaţă mai bună, de salarii ca-n Europa, de pensii ca-n Europa, de o viaţă pe care o merităm. (…) Cu Traian Băsescu primul pe lista de la europarlamentare, vrem să obţinem un scor de 10%”, a spus Eugen Tomac, în cadrul Colegiului Judeţean al PMP Vaslui.

Deputatul Petru Movilă, vicepreședintele PMP, a subliniat că cel mai bun europarlamentar al României va fi Traian Băsescu, dar precizat oricum că este important să fie aduși noi membri care să facă echipă, pentru ca partidul să obţină rezultate bune la alegerile europarlamentare.

„Urmează o campanie electorală de partid, de echipă. Dacă nu ai echipă, nu se strâng semnături, nu ai şanse să fii mulţumit la final. De aceea, e important să facem întâlniri cu oamenii, să aducem membri noi. (…) Europarlamentarii în funcţie să facă rapoarte de activitate să spună ce întorc înapoi acasă după ce au luat voturi. După ce au fost aleşi, au dormit, iar acum s-au trezit când urmează să candideze din nou”, a afirmat Petru Movilă.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`