Tomac (PMP): 2024 va fi anul luptei între bine și rău. Împreună cu USR și FD, avem determinarea de a construi o alianță de Dreapta autentică. Noi le vom reda românilor demnitatea (VIDEO, FOTO)

Publicat: 11 11. 2023, 16:48
Actualizat: 12 11. 2023, 00:04
Eugen Tomac, președintele PMP, și Cătălin Drulă, liderul USR. Sursa foto: PMP / Facebook

Peste 450 de membri PMP din șase județe s-au reunit la Alba Iulia, la conferința regională a partidului. Prezenți la eveniment au fost, pe lângă președintele PMP, Eugen Tomac, și liderul USR, Cătălin Drulă, și reprezenții ai partidului Forța Dreptei. Cele trei formațiuni pregătesc o alianță în perspectiva anului electoral 2024.

PMP: Împreună cu USR și FD, ne propunem o alianţă de Dreapta care să se opună pesedizării masive a României

„La eveniment au participat liderii PMP, precum şi ai USR şi Forţa Dreptei pentru că împreună ne propunem să creăm o alianţă de dreapta care să se opună pesedizării masive a României.

Minciuna şi ipocrizia celor care ne-au minţit în 2020, la alegeri, trebuie să se încheie, iar un pol de dreapta este singura alternativă credibilă.

Împreună putem construi o alianţă puternică pentru că România are nevoie de o soluție curată, de dreapta, construită de trei partide solide: PMP, USR şi Forța Dreptei!”, a transmis PMP.

Tomac (PMP): Anul 2024 va fi anul Demnității și Unității tuturor românilor de Dreapta

Un mesaj de unitate a forțelor de Dreapta a transmis și președintele PMP, europarlamentarul Eugen Tomac.

„Sala plină astăzi la Alba Iulia. Suntem mulți și suntem puternici. Alături de președintele Cătălin Drulă, i-am asigurat pe colegii din PMP, USR și Forța Dreptei că avem curajul, determinarea și voința necesare pentru a construi o alianță politică de dreapta autentică. O alianță care va reuni toate energiile pozitive din societatea românească sub același steag politic, pentru a apăra valorile în care cred românii cinstiți și patrioți.

Anul 2024 va fi anul luptei între bine și rău, anul în care vom alege între Est și Vest, anul în care vom putea decide între stagnare și evoluție, anul în care vom scoate România din ghearele baronilor vopsiți cu mult roșu sau galben.

Noi le vom reda românilor demnitatea definită de cele trei culori ce simbolizează unitatea și dreptatea!

Anul 2024 va fi anul Demnității și Unității tuturor românilor de Dreapta!”, a transmis Eugen Tomac, pe Facebook.