Tomac: Antonescu nu are nicio șansă în turul doi al prezidențialelor dacă Traian Băsescu va susține candidatul dreptei unite

Tomac: Antonescu nu are nicio șansă în turul doi al prezidențialelor dacă Traian Băsescu va susține candidatul dreptei unite
Foto: B1 TV

Crin Antonescu nu are șanse în turul doi al alegerilor prezidențiale de anul viitor dacă actualul președinte Traian Băsescu va susține candidatul dreptei unite, a declarat, marți, președintele PMP, Eugen Tomac.

„Convingerea noastră este că Crin Antonescu nu are nicio şansă să intre în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale dacă dreapta unită merge cu un candidat susţinut şi de Traian Băsescu. Crin Antonescu nu are cum să fie susţinut de preşedintele Traian Băsescu atât timp cât PNL a ajuns un partid condus de la Grivco”, a spus Eugen Tomac, citat de Mediafax.
El a mai spus că preşedintele Traian Băsescu are dreptate când spune că dreapta unită are toate şansele să învingă candidatul stângii, Victor Ponta sau Mircea Geoană.

„Sunt convins că candidatul dreptei, cel care va intra în turul doi, nu va fi un lider politic care se teme de Departamentul de stat şi care, atunci când a fost preşedinte interimar timp de o lună, a spulberat credibilitatea României în plan extern şi a demonstrat că nu are calităţi de om de stat”, a mai arătat Tomac.

Acesta consideră că, după alegerile europarlamentare, partidele de dreapta vor susține un singur candidat la prezidențiale.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`