Tinel Gheorghe: Aleșii PSD care vor să se întoarcă în partid trebuie să aibă o motivație bună și susținerea cetățenilor

Publicat: 17 08. 2015, 18:48
Foto: flux24.ro

Viceliderul PNL de la Camera Deputaților, Tinel Gheorghe, a declarat că aleșii care au plecat în urma Ordonanței 55 la PSD și doresc să se întoarcă la liberali ar putea fi primiți dacă au susținerea cetățenilor și o motivare bună, scrie Mediafax.

„Vor fi primari are au plecat pe Ordonanţa 55 şi care vor dori să se întoarcă în PNL. Trebuie să fie analizat caz cu caz. Acolo unde merită, în funcţie de situaţia politică, de motivele care au stat la baza plecării lor, ar putea fi reprimiţi în PNL”, a spus Gheorghe.

„E posibil să-i primim înapoi pe cei care se mai bucură de credibilitatea cetăţenilor, că nu toţi cetăţenii sunt de acord cu migraţia, pe cei care au plecat pentru rezolvarea problemelor de finanţare a obiectivelor din localitate, pentru că cei de la PSD îi finanţau reprezentanţii lor”, a subliniat liberalul.

Ordonanţa 55/2014 a fost emisă de Guvern în august 2014, actul normativ permiţând aleşilor locali să migreze la alte formaţiuni, fără a-şi pierde mandatul, având la dispoziţie 45 de zile pentru a-şi declara opţiunea.