Thomas Moldovan: PSD-ul și-l dorește pe Ciucă în turul 2, nu pe Simion / Nu există absolut niciun blat între PSD și AUR (VIDEO)

Thomas Moldovan: PSD-ul și-l dorește pe Ciucă în turul 2, nu pe Simion / Nu există absolut niciun blat între PSD și AUR (VIDEO)
Sursa foto: Facebook / @Thomas Răzvan Moldovan

Thomas Moldovan (PSD), vicepreședinte al Agenției Naționale de Sport, a spus în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, că PSD-ul și-l dorește pe Nicolae Ciucă în turul 2, nu pe George Simion și a respins acuzațiile venite din partea PNL, potrivit cărora ar exista un blat între PSD și AUR.

„Nu există absolut niciun blat”

Moldovan a fost întrebat de ce mai guvernează împreună cu PNL, dacă aceștia îi acuză de un blat cu AUR.

“Domnul Ciucă poate să crească fără nicio problemă. Nu-l oprește absolut nimeni să facă în așa fel încât să ajungă în turul 2. Noi îl așteptăm, PSD îl așteaptă în turul 2 și și-l dorește pe Ciucă în turul 2, nu pe Simion.

Și vizavi de acest blat de care spuneți dumneavoastră, nu există absolut niciun blat. Dacă noi ne uităm, să spun așa, doar în gura domnului Becali și analizăm un subiect de genul ăsta doar prin prisma a ceea ce a spus domnul Becali, eu cred că nu mai are sens să discutăm”, a precizat Thomas Moldovan.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`