Theodor Paleologu a făcut public e-mailul trimis lui Klaus Iohannis după anunțul candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei: ”Chiar dacă președintele este deasupra partidelor, n-are cum să nu vă afecteze grav și imaginea dvs”

Publicat: 15 04. 2016, 14:18

Theodor Paleologu a publicat vineri, pe pagina lui de Facebook, e-mailul pe care i l-a trimis președintelui Klaus Iohannis după ce PNL l-a desemnat drept candidat pentru Primăria Capitalei pe Marian Munteanu.

În mesajul adresat șefului statului, Paleologu susține că această cadidatură este un dezastru pentru PNL. De asmenea, în condițiile în care nu a ajuns la un numitor comun cu întreaga conducere a partidului, acesta îi cere lui Iohannis să facă ceva în al doisprezecelea ceas.

Paleologu precizează că i-a trimis acest e-mail șefului statului pe 12 aprilie la ora 17:16 și că nu a primit niciun răspuns.

Redăm, mai joi, e-mailul amintit:

”Stimate Domnule Președinte,

Nu v-aș fi scris direct, dacă nu ne-am fi aflat în pragul unui dezastru pentru PNL: candidatura lui Marian Munteanu la primăria capitalei. În plus, chiar dacă președintele este deasupra partidelor, n-are cum să nu vă afecteze grav și imaginea dvs. Am încercat să comunic cu conducerea partidului, unii lideri îmi dau dreptate, dar nu am ajuns la cei cîțiva care monopolizează deciziile.

Sper că puteți face ceva în al doisprezecelea ceas.

Vă rog să agreați, stimate Domnule Președinte, asigurarea distinsei mele considerații.

Theodor Paleologu”.

Theodor Paleologu a făcut public e-mailul trimis lui Klaus Iohannis după anunțul candidaturii lui Marian Munteanu la Primăria Capitalei