Teodor Meleşcanu, exclus din PNL. Antonescu: Nu mă întrerupeţi că mă enervez (VIDEO)

Publicat: 12 03. 2012, 14:43
Foto: capital.ro

Delegaţia Permanentă a PNL a aprobat, luni, cu majoritatea voturilor, excluderea din partid a lui Teodor Meleşcanu, după ce a acesta a fost numit director al SIE.

Cel care a făcut această declarație a fost deputatul PNL Cristian Adomniței, după ce prima oară președintele PNL, Crin Antonescu, a avut o reacție tensionată când a fost întrebat de plecarea lui Meleșcanu din partid.

„În cazul domnului Meleșcanu a fost un vot secret, referitor la excluderea domniei sale din partid. Un vot care în covârșitorare majoritate a fost “pentru” excluderea domniei sale din partid. Voturi „pentru” au fost 90, 6 au fost „împotrivă”, iar voturi anulate au fost 10”, a declarat Adomniței.

Vicepreşedintele PNL Mihai Voicu a declarat, în urmă cu o săptămână, după şedinţa BPC, că propunerea de excludere din partid a lui Teodor Meleşcanu va fi discutată în Delegaţia Permanentă, forul statutar competent, convocat în 12 martie, el precizând că excluderea se poate face chiar dacă Meleşcanu este autoduspendat.

Teodor Meleșcanu și-a dat, săptămâna trecută, oficial demisia din funcția de senator în Parlamentul României.

Meleșcanu a fost numit la conducerea SIE pe 28 februarie, el fiind propunerea președintelui Traian Băsescu pentru această funcție după demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu.

Meleșcanu, exclus din PNL

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " onclick="document.getElementById('embed_text_16823').select();" id="embed_text_16823" />