Meleșcanu, despre viitorul ambasador al SUA: Este născut în România, vorbeşte perfect limba română. Parteneriatul strategic va fi consolidat

Publicat: 25 07. 2018, 14:45

Preşedintele american Donald Trump și-a anunțat intenția de a-l nominaliza pe Adrian Zuckerman pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucureşti. Zuckerman s-a născut în România, dar locuiește în Statele Unite de la vârsta de 10 ani. El are diplomă de absolvire de la Massachusetts Institute of Technology (1979), dar are și o diplomă de Dreptobţinută la New York Law School (1983). (Detalii AICI)

Ministrul de Externe, Teodor Meleşcanu, a declarat că îl bucură venirea unui ambasador născut în România și este convins că Parteneriatul strategic dintre cele două țări va cunoaşte o evoluţie ascendentă.

„Mesajul este foarte simplu: ne bucurăm că vine un ambasador care o legătură cu România. Este născut în România, vorbeşte perfect limba română şi sunt absolut convins că, în timpul mandatului său, Parteneriatul strategic dintre România şi Statele Unite va cunoaşte o evoluţie ascendentă”, a declarat Teodor Meleşcanu, pentru Agerpres.