Teodor Baconschi: Am primit un mandat tacit pentru continuare discuțiilor privind Mișcarea Populară

Publicat: 28 09. 2011, 23:27
Foto: B1 TV

Prim-vicepreședintele PDL Teodor Baconschi a declarat, miercuri, la TVR Info, că, alături de Sorin Frunzăverde, a primit un mandat tacit pentru continuarea discuțiilor vizavi de posibila Mișcare Populară, informează Mediafax.

Au fost discuţii, inclusiv lansarea ideii acesteia în cadrul partidului despre o Mişcare Populară. Lunea trecută am intervenit eu şi Sorin Frunzăverde. A apărut un fel de mandat tacit, să vedem dacă se confirmă formal„, a declarat Baconschi.

Vorbind despre Sebastian Lăzăroiu, ministrul de Externe a declarat că persoane precum fostul ministru al Muncii „care doresc să contribuie la un proiect politic mai mare de coagulare a dreptei sunt bineveniţi şi sunt partenerii noştri de dialog„.

Ioana Băsescu, fiica președintelui Traian Băsescu, a depus, pe 11 aprilie, la OSIM, o cerere pentru înregistrarea mărcii „Mișcarea Populară”

Surse din PDL au declarat pentru sursa menționată că se încearcă constituirea rapidă a acestei formațiuni politice, astfel încât ea să definitivată până la finele lunii octombrie.