Tentativă de jaf în fața parcului IOR din București: Un bărbat îmbrăcat în polițist a oprit o mașină. Alți complici au agresat două persoane și au încercat să fure o geantă

Publicat: 12 11. 2012, 10:25

O tentativă de jaf a avut loc luni dimineață, în jurul orei 9:30, în fața parcului IOR, din cartierul bucureștean Titan. Potrivit B1 TV, trei bărbați au coborât dintr-o mașină și au oprit un alt autoturism în care erau doi cetățeni iranieni.

Din primele informații reiese că cei trei au încercat să intre în posesia unei genți, folosind agresiunea. De asemenea, unul dintre ei avea asupra sa un pistol. El a fost reținut de o echipă de pază care se afla în preajmă.

„În timp ce cei trei cetățeni se desplasau către locul de muncă au fost opriți de un idnivid îmbrăcat în uniformă de Poliție rutieră. Între timp, din spatele lor au venit 2 mașini cu mai mulți indivizi care i-au agresat și au încercat să le sustragă o geantă. Populatia și câțiva agenți de pază au intervenit. A fost reținut unul, iar acum cercetările sunt continuate de Poliția sectorului 3, în vedea identificării celorlalți”, a declarat comisarul Stan Cristian, șeful Poliției Sectorului 3.

Până la acest moment nu se știe ce conținea geanta, dacă tentativa de jaf a fost una planuită sau mașina a fost selectată la întâmplare.

La fața locului se află polițiștii, care fac cercetări pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs incidentul.

„Persoanele atacate au suferit mai multe contuzii și plăgi prin lovirea cu corpuri contondente, agresorii au avut o armă dar nu au folosit-o. Au fost cel puțin 4 agresori. Unul dintre ei este cunoscut cu antecedente penale. Pistolul a fost găsit jos la locul altercației, a fost scăpat de unul dintre autori”, a mai precizat polițistul.

București: Două persoane, agresate în trafic de patru indivizi

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: