Tensiuni în PSD. Dragnea: Le voi cere lui Rizea și Ștefănescu să înțeleagă că sunt membri de partid. Dacă nu înțeleg, vor rămâne scriitori (VIDEO)

Tensiuni în PSD. Dragnea: Le voi cere lui Rizea și Ștefănescu să înțeleagă că sunt membri de partid. Dacă nu înțeleg, vor rămâne scriitori (VIDEO)

Liviu Dragnea a vorbit jurnaliștilor despre mai multe tensiuni care ar exista în partidul pe care îl conduce, mai ales la nivelul Bucureștiului.

Întrebat de un jurnalist dacă în partid se vorbește despre un șantaj cu mai multe casete video, Dragnea a răspuns: ”cu desene animate? Din păcate oameni de ”bine” tot avansează zvonuri. Nu e nicio bază reală pentru această știre, care este complet falsă”.

Când i s-a spus că aceasta nu este o știre, ci un comunicat al lui Cristian Rizea, liderul social democraților a spus: ”și domnul Rizea și domnul Codrin Ștefănescu și, mai nou am văzut, un domn Rafael de la sectorul 5 au început să fie foarte buni scriitori. O să le cer să înțeleagă că sunt membri de partid și că e un interes comun, cel al partidului, într-un an important pentru țară și pentru noi. Dacă nu înțeleg vor rămâne scriitori. Nu e un avertisment, e o afirmație bazată pe codul nostru de integritate”.

Dragnea: Le voi cere lui Rizea și Ștefănescu să înțeleagă că sunt membri de partid

#DIRECT_ONE_g1ji7k#

Cristian Rizea a susținut într-un comunicat faptul că Robert Negoiță nu mai este susținut de majoritatea organizațiilor de sectoare.

”Motivele sunt multiple, iar ele s-au acumulat în ultimele 4 luni de zile. Începând de la jocul mârşav pe care a încercat să îl facă atunci când a luat decizia să-l contracandideze pe domnul Liviu Dragnea la şefia PSD şi culminând cu valul de ameninţări voalate la adresa unor colegi de ai noştri, cum că ar deţine anumite înregistrări audio-video, dovedind astfel faptul că este un personaj toxic pentru PSD”, a scris Rizea în comunicat.

Organizaţia PSD Sector 5 chiar intenţiona să organizeze un protest împotriva lui Negoiță, dar acesta a fost anulat, după discuții avute cu Dragnea.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`