Tăriceanu: PNL este cântăreţul sistemului şi are drept lozincă – Toată lumea la puşcărie!

Tăriceanu: PNL este cântăreţul sistemului şi are drept lozincă - Toată lumea la puşcărie!

Preşedintele Senatului Călin Popescu Tăriceanu a lansat un atac dur la adresa PNL, susținând că partidul din care și el a făcut parte, la un moment dat, este “este cântăreţul sistemului”.

”PNL-ul este cântăreţul sistemului şi are drept lozincă: «Toată lumea la puşcărie!». Păi libertatea este valoarea liberală esenţială, nu mersul la puşcărie. Domnul Orban are un discurs politic care pe mine nu mai merită să vă spun că mă dezamăgeşte, ci dezamăgeşte electoratul PNL-ului şi acest lucru se vede în rezultatele date de sondaje”, a declarat liderul ALDE la conferința de alegeri a filialei din Dâmboviţa, potrivit Mediafax.

La același eveniment, Tăriceanu a vorbit și despre alegerile europarlamentare de anul viitor, precizând că își dorește un rezultat bun pentru partidul pe care îl conduce.

“Avem la anul două alegeri importante: alegerile pentru Parlamentul European şi alegerile prezidenţiale. Alegerile pentru Parlamentul European nu sunt alegeri care să atragă în mod natural votanţii. Îmi doresc ca partid liberal un rezultat foarte bun la alegerile pentru Parlamentul European, pentru că, dacă există un loc care reprezintă simbolul democraţiei şi liberalismului, atunci în mod cert acela este Parlamentul European, unde eu îmi doresc să avem o reprezentare cât mai bună, care să fie pe măsura aspiraţiilor noastre”, a spus Tăriceanu.

Președintele ALDE a mai precizat că, potrivit sondajelor, partidul său se află la un în jurul cifrei de 15% în ceea ce priveşte intenţia de vot.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:03 - De unde a luat naștere expresia „afară-i vopsit gardul, înăuntru-i leopardul”? Această vorbă pune în dificultate mulți români
21:59 - Iulian Paraschiv, despre eventuala candidatură a lui Iohannis la parlamentare: Legile în România și în alte state cu sisteme democratice nu pot fi făcute în favoarea sau în defavoarea unei singure persoane (VIDEO)
21:47 - Lucian Lungoci (PSD): Refuzat la export, Klaus Iohannis îi obligă pe cei de la PNL să-i găsească un serviciu în România. Are o pensie frumoasă, iar acum îi trebuie și un serviciu (VIDEO)
21:36 - Adrian Cozma, despre Klaus Iohannis: Cred că e bine să revină în PNL. Președintele României, mai ales în primul mandat, a fost o locomotivă pentru PNL (VIDEO)
21:30 - Un român venit în vacanță în Franța a avut parte de un sfârșit tragic. Bărbatul a căzut de pe o stâncă în Coasta de Azur
21:27 - Doctorița din Suceava, care a luat mită de 280 de ori de la bolnavi de cancer, condamnată la închisoare cu executare. Câți ani va sta în pușcărie
21:17 - Ambasadorul României la ONU: Acțiunile Rusiei față de centralele nucleare civile ucrainene rămân profund îngrijorătoare. Acestea cresc gradul de risc al unui accident sau incident nuclear
21:16 - Ce sunt nevoiți să facă românii, urgent, dacă vor primi mesaje RO-Alert, că trebuie să evacueze locuințele în cazul unor viituri. Ce anume trebuie să conțină „bagajul de urgență”
21:02 - Care sunt cele două ingrediente secrete pe care bucătăresele din Maramureș le pun în murături? Trucul pentru murături delicioase
20:54 - ANM anunță „o vreme mai caldă decât în mod normal” în următoarele zile. Zonele în care sunt așteptate fenomene de instabilitate atmosferică (VIDEO)