Tăriceanu, despre reproșurile lui Crin Antonescu: Nu a avut niciun fel de jenă când a fost promovat și susținut de PSD

Tăriceanu, despre reproșurile lui Crin Antonescu: Nu a avut niciun fel de jenă când a fost promovat și susținut de PSD
Foto: B1 TV

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, ca răspuns la reproșurile aduse de Crin Antonescu, că nici fostul președinte al Senatului nu a avut ”niciun fel de jenă” când a fost susținut de PSD.

”Nu îmi place să fac polemică, doar că domnia sa nu a avut niciun fel de problemă, de jenă, nu i s-a făcut rău când a fost promovat si susținut în toate funcțiile de către cei din PSD. Și-a schimbat punctul de vedere, o face des, nu e niciun fel de problemă”, a declarat Tăriceanu.

Totodată, șeful Senatului a preiczat că PSD și UDMR i-au adus mai multe argumente care l-au convins să candideze la această funcție în urma demisiei lui Antonescu.

”Discuțiile pe care le-am avut cu reprezentanții partidelor pe care azi am contat în sprijinul votului, argumentele pe care le-am analizat m-au dus la concluzia că acest pas trebuie făcut. Nu am ezitat să îmi asum responsabilității. Sper să nu fiu numai cel care conduce ședinrele, dar îmi doresc să particip activ la viața politică a României, să încercăm să mobilizăm România către un proiect major. Cel mai important în final e să ai susținerea cetățenilor. Cred că am o obligație majoră. Cred că e nevoie ca aceste angajamente (n.r. din programul de guvernare) să fie duse la bun sfârșit”, a sublininat Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a fost ales, luni, în funcția de președinte al Senatului, cu 93 de voturi favorabile. (Detalii AICI).

Tot luni, înaintea votului, liderul PNL Crin Antonescu a catalogat colaborarea fostului liberal Călin Popescu Tăriceanu cu PSD ca fiind jenantă și rușinoasă. (Detalii AICI)

Urmăriți B1TV.ro și pe
`