Sute de blocuri fără apă caldă în București. Ministrul Energiei îl învinovățește pe Nicușor Dan

Sute de blocuri fără apă caldă în București. Ministrul Energiei îl învinovățește pe Nicușor Dan
Sursă foto: Nicușor Dan / Facebook

Peste 200 de blocuri din București au rămas fără apă caldă, înainte de sosirea iernii, dar încă nu se știe dacă a fost afectată și livrarea căldurii.

Promisiunea făcută de Nicușor Dan, nu s-a îndeplinit

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, spune că este vina lui Nicușor Dan pentru situația care s-a creat, conform România Tv.

„Dacă noi ne străduim să găsim fonduri europene pentru a finanța aceste mari investiții pentru București, ne uităm cu regret către Primăria Generală și vedem că din toate promisiunile care au fost făcute pentru reabilitarea rețelei de termoficare pe fonduri europene, în trei ani de mandat, actualul primar general a reabilitat vreo doi kilometri, nici măcar doi kilometri de rețea”, a spus Sebastian Burduja.

Una dintre promisiunile făcute de Nicușor Dan înainte de a fi ales primar a fost că, în primii trei ani de mandat, va înlocui 300 de kilometri de rețea principală de termoficare, adică 100 km/an, dar a afirmat că a schimbat doar 20 de kilometri pe an.

„Pentru mine, să faci doi kilometri de rețea în trei ani de zile din fonduri europene și să trebuiască să fazezi proiectul, deci să pierzi banii din POIM (Programul Operațional Infrastructură Mare), spune totul despre performanța Primăriei Generale”, a mai spus Sebastian Burduja.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`