Surse: Parlamentarii PSD, pregătiți să îl trădeze pe Victor Ponta

Surse: Parlamentarii PSD, pregătiți să îl trădeze pe Victor Ponta
Foto: stiripesurse.ro

Mai mulți parlamentari PSD s-ar fi îndreptat către liderii noului PNL, pregătiți să îl trădeze pe Victor Ponta, au afirmat surse din PNL pentru Știri pe Surse.

Potrivit acestor surse, ar fi vorba de un număr consistent de parlamentari care și-au arătat disponibilitatea de a-l trăda pe premier.

”Au fost mai mulți cei care i-au abordat pe liderii noștri din Parlament, cam 15%, dacă este să ne exprimăm în procente. Situația seamănă foarte mult cu ceea ce am pățit noi în 2011-2012, când au existat mulți parlamentari care ne-ar fi trădat”, au declarat sursele liberale.

Acestă informație a fost confirmată și de surse din PSD: ”Am auzit că ar fi câțiva, nu știu să vă spun câți. Știm de această problemă și probabil că o vom discuta la întâlnirile cu parlamentarii de la începutul acestui an”.

Se pare, însă, că PNL ezită să primească parlamentarii PSD.

”Noi trebuie să ne facem foarte bine calculele pentru 2016. Cei care trădează acum vor să aibă asigurat un loc în Parlament în 2016 și nu este ușor. Sunt mulți oameni de la noi care se suprapun pe colegii cu cei care vor să trădeze acum, pentru a-și asigura viitorul”, ne-au explicat sursele din PNL.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`