Surse: Mobilizare în teritoriu pentru susținerea lui Liviu Dragnea la șefia PSD (VIDEO)

Publicat: 17 07. 2015, 10:42

Mai multe organizații teritoriale PSD s-au mobilizat pentru a-l susține pe Liviu Dragnea la conducerea interimară a partidului, potrivit unor surse citate de B1 TV.

Astfel, organizațiile își vor arăta sprijinul în cadrul ședinței CEX de săptămâna viitoare. Printre județele care l-ar susține pe Dragnea se numără Teleorman, Dâmbovița, Dolj, Călărași, Olt, Giurgiu.

Liviu Dragnea candidează la funcţia de preşedinte interimar al PSD, concurând împotriva Rovanei Plumb. Acesta a făcut anunţul într-o discuţie informală avută cu jurnaliştii.

Biroul Permanent National al PSD s-a reunit miercuri în ședință, unde a luat act de demisia lui Victor Ponta din fruntea partidului și a decis, în unanimitate, ca Rovana Plumb să ocupe funcția de președinte interimar. Cel puțin până miercurea viitoare, când se întrunește Comitetul Executiv.

„Eu o să mă mai gândesc dacă mai garantez pentru cineva la conducerea partidului”, a declarat Dragnea miercuri, după ce Rovana Plumb a fost numită președinte interimar al PSD.

Tot atunci, Dragnea, întrebat în legătură cu o eventuală candidatură la şefia PSD, a spus că este hotărât, dar anunţul îl va face atunci când va considera că este oportun.

„Eu sunt hotărât, dar anunţul îl fac când vreau eu”, a spus Liviu Dragnea.

Premierul Victor Ponta a declarat, joi, la ieșirea din sediul PSD și în prezența lui Liviu Dragnea, că va rămâne prieten cu acesta și că se vor lupta împreună pentru partid. (Detalii AICI)

Surse: Mobilizare în teritoriu pentru susținerea lui Liviu Dragnea la șefia PSD