Surpriză la PNL: Marian Munteanu, candidat pentru Primăria Capitalei. Alina Gorghiu: Este o alegere sigură, simbol al anilor ’90

Surpriză la PNL: Marian Munteanu, candidat pentru Primăria Capitalei. Alina Gorghiu: Este o alegere sigură, simbol al anilor '90

Alina Gorghiu și Vasile Blaga, copreședinții PNL au declarat în fața jurnaliștilor că Marian Munteanu este alegerea pentru candidatul la Primăria Capitalei.

"În urma discuției cu toti colegii, și vazand toate argumentele, am ajuns la concluzia de a-i propune unui simbol politic pentru Primăria Generală- opțiunea este catre Marian Munteanu, un om care este simbol al anilor 90 și al miscarii anticomuniste. Marian Munteanu va fi membru al PNL", a precizat Alina Gorghiu.

marian muntean, ales al PNL pentru Primăria Capitalei

#DIRECT_ONE_fz0rzo#

Vasile Blaga a declarat că "existau colegi care puteau duce aceasta batalie. Optiunea este aceea de a ne indrepta catre un candidat care sa vina din societatea civilă."

"Numai de pro psd-ism nu poate fi acuzat acesta. Nu avem probleme de genul > sau altele. Domnul Cătălin Predoiu a făcut aceasta propunere si a fost votata cu mai putin o abtinere", a mai spus Vasile Blaga.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`