Surpriză la parlamentare: Liderul liberal Ilie Bolojan va candida la Senat. Nelu Tătaru: „Dacă și doamna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult!” (VIDEO)

Publicat: 20 09. 2024, 19:57
Sursă foto: Captură Video - Redactia Bihoreanul / YouTube

Organizația PNL Bihor a decis lista candidaților la parlamentarele din 1 Decembrie. La Senat, candidatul eligibil va fi Ilie Bolojan, președintele PNL Bihor și al Consiliului Județean Bihor, iar la Camera Deputaților vor candida actuala senatoare Arina Moș, fostul prefect Dumitru Țiplea și șeful OJFIR Bihor, Cristian Buzlea, informează eBihoreanul.

Informația e o surpriză în ceea ce-l privește pe liderul liberal Ilie Bolojan. Fostul ministru PNL Nelu Tătaru a comentat știrea în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, punctând că organizația PNL Bihor e foarte puternică, așa că e normal să aibă aspirații.

Tătaru: Bolojan e unul din exponenții PNL. Organizația Bihor domină

„Dl Bolojan e unul din exponenții PNL. Mai rămâne și dorința sa. Dacă și dna Lasconi l-a propus premier, noi cu atât mai mult! Va fi un moment în care cei care au performat în administrația locală și județeană vor trebui să performeze și la nivel de administrație centrală. (…)
Până după 8 decembrie nu cred că putem vorbi de premier, președinte sau un tandem premier-președinte. (…)

Organizația Bihor și are calculele făcute, e o organizație puternică, domină rezultatele și tot ce înseamnă vot la nivel de PNL. Cred că merită și-și propune să avanseze nu neapărat un post de senator, cât în viitor ce înseamnă construcția partidului sau în guvern. După 8 decembrie, putem vorbi mai mult”, a declarat Nelu Tătaru, pentru B1 TV.