Suceava: Primarul care a insultat o bătrână, revine în PSD și candidează pentru un nou mandat (VIDEO)

Suceava: Primarul care a insultat o bătrână, revine în PSD și candidează pentru un nou mandat (VIDEO)
Foto: B1 TV

Primarul care a scuipat și insultat o bătrână în octombrie anul trecut revine în PSD și mai vrea un mandat. Gheorghe Fron, edilul din comuna suceveană Cornu Luncii, ar urma să candideze din nou la alegerile locale din 5 iunie, informează B1 TV. În urmă cu patru luni, primarul social-democrat a fost filmat în timp ce arunca vorbe grele unei localnice care îi ceruse să o ajute într-o problemă cu locuinţa.

Ipostazele halucinante în care a fost surprins primarul social-democrat din comuna Cornu Luncii şocau o ţară întreagă în octombrie anul trecut. Gheorghe Fron a fost filmat chiar în sediul primăriei în timp ce scuipa şi arunca vorbe de ocară unei femei de 64 de ani din localitate, după ce aceasta i-a cerut ajutorul într-o problemă legată de locuința sa.

Suceava: Primarul care a insultat o bătrână, revine în PSD și candidează pentru un nou mandat

#DIRECT_ONE_56xoa0#

Apartamentul era nelocuibil, iar femeia semnase un contract cu primăria prin care se angaja să o reamenajeze singură, iar în schimb să îi fie decontaţi banii folosiţi la reparaţii. În timp ce bătrâna se ruga, în genunchi, ca edilul să o ajute să nu rămână fără curent electric în prag de iarnă, primarul a umilit-o și a jignit-o ca la ușa cortului.

La patru luni de la acel incident, edilul este pregătit pentru un nou mandat. Potrivit jurnaliştilor de la Obiectiv de Suceava, organizația județeană PSD a anunțat că, la alegerile locale din 5 iunie, pentru Primăria comunei Cornu Luncii va miza pe actualul edil în funcție, Gheorghe Fron. Iar asta în ciuda faptului că, în octombrie anul trecut, primarul certăreţ fusese exclus din PSD după ce a fost filmat în timp ce o insulta pe bătrâna care venise să-i ceară ajutorul.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`