Subprefectul de Vaslui, dans în costum de „joker” în Brazilia, în timp ce județul era îngropat în zăpadă (VIDEO)

Subprefectul de Vaslui, dans în costum de „joker” în Brazilia, în timp ce județul era îngropat în zăpadă (VIDEO)
Sursa foto: Captură Video - Vremea Nouă / YouTube

Când drumurile din Vaslui erau blocate de nămeți, subprefectul județului, Mircea Gologan, dansa în Brazilia îmbrăcat în „joker”.

Subprefectul de Vaslui, distracție în Brazilia într-un moment nepotrivit

Jurnaliștii de la publicația locală Vremea Nouă notează că au descoperit filmarea cu Gologan postată pe Facebook chiar de compania de turism care a asigurat deplasarea. Ulterior, filmarea a fost ștearsă, dar jurnaliștii o salvaseră deja.

„Evident, vacanța a fost programată cu mult înainte și nu avea de unde să știe subprefectul Joker de urgia din județ. A fost o coincidență nefericită, să-i spunem! Dar de unde, totuși, această preferință ciudată pentru o costumație de clown? Ce legătură poate fi între un politician vasluian și un circar? Sau poate ar trebui să ne întrebăm care e diferența? O groază de întrebări fără răspunsuri!”, au mai scris jurnaliștii de la Vremea Nouă.

Ce spune Mircea Gologan despre vacanța în Brazilia fix acum

Subprefectul de Vaslui a explicat dansul și costumul într-o intervenție pentru Digi24: „În acele excursii era inclus și o vizită la o școală de samba. Eram acolo, în cadrul școlii, toată lumea era costumată pentru că ne prezentau istoria costumelor acelei școli samba. Până la urmă eu nu consider că am greșit cu ceva. Eu zic că-mi fac treaba cât pot de corect, n-are nicio problemă funcția și demnitatea cu mersul în concediu, și era într-o chestie organizată, nu m-am dus pe stradă”.

O gravidă din Vaslui a născut acasă pentru că ambulanța a rămas blocată în zăpadă

Între timp, Vasluiul era îngropat în nămeți. Drumurile au fost blocate pentru că autoritățile au intervenit târziu cu deszăpezirea.

O gravidă din județ, de exemplu, a fost nevoită să nască acasă, luni noaptea, cu ajutorul unui cadru medical care a ajuns la ea cu o mașină off-road, după ce ambulanța a rămas înzăpezită.

Într-un final, bebelușul a fost adus la spital, dar mama a mai rămas într-o altă ambulanță care a rămas și ea împotmolită.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`