Stroe (PNL), reacție la ironiile PSD-iștilor: Sunt invidioși că Ciucă are o carieră militară despre care se poate vorbi nu într-o carte, ci în 10 cărți (VIDEO)

Stroe (PNL), reacție la ironiile PSD-iștilor: Sunt invidioși că Ciucă are o carieră militară despre care se poate vorbi nu într-o carte, ci în 10 cărți (VIDEO)
Nicolae Ciucă, liderul PNL. Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Ionuț Stroe, purtătorul de cuvânt al PNL, a declarat că PSD-iștii îl ironizează pe Nicolae Ciucă, liderul liberalilor, deoarece sunt invidioși. Reacția vine după mai multe comentarii acide ale unor social-democrați pe tema cărții lui Ciucă. Lia Olguța Vasilescu, primărița PSD din Craiova, de exemplu, l-a comparat ironic pe acesta cu Mihai Eminescu.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună dimineața, România!”, moderată de Gabriela Mihai pe B1 TV.

Ionuț Stroe: PSD-iștii sunt invidioși pe Ciucă

Întrebat cum vede ironiile PSD-iștilor pe subiectul cărții lui Ciucă, Stroe a răspuns: „Eu nu le văd ironii. Eu văd invidie, pentru că dl Ciucă are o carieră militară despre care, sincer vă spun, se poate vorbi nu într-o carte, ci în zece cărți. (…) PSD-iștii văd că au ales din prima să critice”.

„Apropo, îi îndemn și pe ei să o citească, cred că până la sfârșitul campaniei au suficient timp să facă acest lucru și să vadă cum arată un lider adevărat, cu un CV adevărat și, de ce nu, un CV chiar de președinte. Așa că dacă ar vedea cum să îți onorezi obligațiile și jurământul față de țară, cred că lucrurile ar fi mult mai simple”, a continuat Ionuț Stroe.

Acesta a punctat că Nicolae Ciucă se deferențiază de toți ceilalți candidați la prezidențiale prin CV-ul și pregătirea pe care le are.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
19:51 - Eugen Tomac a explicat în ce constă, de fapt, portofoliul obținut de România la Comisia Europeană: Nu are responsabilități care să influenteze major politicile în Europa (VIDEO)
19:50 - Tomac: Avem o degradare destul de serioasă a democrației în România și tăcerea Comisiei Europene, altădată foarte vocală, e extrem de suspectă și nemulțumitoare (VIDEO)
19:28 - Fost atacant la Arsenal a fost arestat pentru contrabandă cu substanțe ilegale. Fotbalistul a fost prins cu 60 kg de canabis
19:24 - Marian Rasaliu: Dacă PSD n-ar fi venit la guvernare alături de PNL, ar fi fost un dezastru pentru România. Relația dintre USR și PNL a trântit România jos de tot (VIDEO)
19:16 - Diana Stoica (USR), despre modificarea legislativă care îi permite lui Klaus Iohannis să candideze la Senat: Iohannis o ia pe urmele lui Iliescu. Asta e o lege dată cu dedicație pentru un singur om (VIDEO)
18:59 - ANPC a închis 13 magazine din București. Spațiile comerciale sunt acuzate că au vândut ilegal tutun către minori
18:59 - Bușoi (PNL): E nevoie de Iohannis în Parlamentul României. Nu ne e teamă, nu vom pierde voturi / PSD azi e, într-o oarecare măsură, diferit față de vechiul PSD (VIDEO)
18:53 - Ministrul Mediului a anunțat ce măsuri sunt luate pentru a diminua impactul viiturilor de pe Dunăre, care se îndreaptă spre România: „Nu ar trebui să existe motive de îngrijorare”
18:37 - Atenție! Ce ajutor de încălzire va primi un pensionar care avea o pensie de 2050 de lei înainte de recalculare
18:31 - La ce trebuie să avem grijă când citim indicațiile de spălat și călcat de pe haine? Cinci simboluri la care trebuie să fim atenți