Străzi inundate în Tulcea după o ploaie de câteva minute. Oamenii sunt nervoși pe primar: Milioane de euro, date pe un sistem de preluare a apelor care nu funcționează (VIDEO)

Publicat: 21 07. 2023, 15:32
Sursă foto: Captură Video / Youtube

O banală ploaie de câteva minute a umplut de apă centrul municipiului Tulcea. S-a întâmplat deși Primăria condusă de Ştefan Ilie a dat milioane de euro pe un sistem de preluare a apelor pluviale.

Inundații în Tulcea după o ploaie. Oamenii, supărați pe primar

Mai multe străzi din Tulcea au fost inundate după o ploaie de doar câteva minute. Cum primarul le-a promis că nu vor mai avea niciodată astfel de probleme, tulcenii sunt furioși.

Edilul Ştefan Ilie a irosit trei ani și milioane de euro într-un sistem de preluare a apelor pluviale care, evident, nu funcționează.

„Ştefan Ilie, ne-am săturat de tine şi de minciunile tale, de bătaia ta de joc şi de lipitorii de afişe puşi pe funcţii cheie şi salarii nesimţite! Singura chestie de onoare pe care o mai poţi face este DEMISIA! Dar, cum nu ai onoare…

PS: Să nu mai vorbim de mirosul de fecale care a inundat oraşul mai ceva ca apa de ploaie…”, au scris revoltați și jurnaliștii de la tulceanoastra.ro.