Stoica (USR): PNL-iștii trebuie să-l mai lase câteva luni pe Iohannis la Cotroceni până-i găsesc un job, că ei cu asta se ocupă. Când au pus prezidențialele în septembrie nu știau că atunci începe școala? (VIDEO)

Stoica (USR): PNL-iștii trebuie să-l mai lase câteva luni pe Iohannis la Cotroceni până-i găsesc un job, că ei cu asta se ocupă. Când au pus prezidențialele în septembrie nu știau că atunci începe școala? (VIDEO)
Deputata USR Diana Stoica. Sursa foto: Diana Stoica / Facebook

Deputata USR Diana Stoica a declarat că românii nu știu nici acum sigur calendarul celorlalte alegeri din acest an din cauza PSD și PNL, care au tot mutat alegerile după cum au avut chef. Ea i-a mai acuzat pe guvernanți că pierd timpul cu tot felul de așa-zise dezbateri, în loc să se ocupe de inflație, de exemplu, căci România are cea mai mare inflație din UE pentru a cincea lună la rând.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV.

Stoica (USR): Calendarul alegerilor, un haos din cauza PSD-PNL

Diana Stoica a susținut întâi că prezidențialele ar trebui să aibă loc la termen, cum au fost mereu.

„Anul acesta nu am înțeles de ce au fost mutate, singurul motiv logic fiind că PNL spera cumva să-l împingă cumva pe dl Iohannis ori pe la NATO, ori pe la Comisia Europeană și nu le-a ieșit fenta și acuma na… trebuie să-l mai lase câteva luni la Cotroceni până-i găsesc un job, că ei cu asta se ocupă în ultima vreme.

Mie nu mi se pare relevant dacă e cu două săptămâni mai devreme sau mai târziu în septembrie. PNL invocă acum începerea anului școlar. Păi nu știau în martie, când au stabilit calendarul electoral, că începe școala în septembrie? Nu stau în picioare aceste argumente.

Nu are nicio logică după tot haosul pe care l-au făcut… Au zis că dau măcar calendarul pe tot anul, l-au dat și acum iar s-au răzgândit”, a declarat deputata USR.

Unde sunt 1,7 milioane de voturi de la alegerile din 9 iunie?

„Dacă tot vor să vorbească despre alegeri, să ne explice ce s-a întâmplat cu acele 1,7 milioane de voturi anulate sau pierdute (la alegerile din 9 iunie), să ne explice cine plătește pentru tot haosul și bătaia de joc de la alegerile de acum, de la europarlamentare și locale, nu să umple spațiul public cu toate conspirațiile astea și teoriile astea despre când e mai bine să fie prezidențialele, cu două săptămâni mai devreme sau mai târziu.

Suntem în continuare cu cea mai mare inflație și creșteri de prețuri din UE, cu cele mai mari taxe pe muncă, iar lor le arde de…”, a mai afirmat deputata USR Diana Stoica.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`