Stelian Bujduveanu (PNL), despre posibila candidatură la Senat a lui Iohannis: „Toată problema a început de la PSD care una a spus în spatele ușilor închise, alta a făcut în realitate”

Stelian Bujduveanu (PNL), despre posibila candidatură la Senat a lui Iohannis: Toată problema a început de la PSD care una a spus în spatele ușilor închise, alta a făcut în realitate”
Foto: Facebook @ Stelian Bujduveanu

Stelian Bujduveanu, viceprimar al Capitalei din partea PNL, a declarat miercuri seara în emisiunea Actualitatea, cu Tudor Mușat că deși nu a dat niciun nume, Nicolae Ciucă are opțiunile deschise către mai multe partide pentru nominalizarea premierului dacă va ajunge președintele României:

“Premierul României este setat de o majoritate guvernamentală și nu hotărăște acum un candidat cine va fi acel premier. Domnul Ciucă a spus foarte clar că are opțiunile deschise către mai multe partide politice, în funcție de algoritmul politic. Nu a spus voi da premierul la x partid, așa cum a făcut PSD-ul”.

Cât privește Legea care îi permite lui Iohannis să candideze și scandalul generat în spațiul public, Stelian Bujduvean susține că toată problema a început de la PSD care “una a spus în spatele ușilor închise, alta a făcut în realitate”.

“Vorbim de cel mai votat om pe care România l-a votat cu peste 7 milioane de voturi, un om care aduce plus valoare în orice funcție pe care o poate ocupa și cred că mai degrabă s-a pus greșit problema.

Cred că ar fi un beneficiu pentru orice partid sau pentru orice grup în Senatul României să existe oameni cu experiență, așa cum Traian Băsescu a ocupat o funcție de senator, așa cum Ion Iliesc a ocupat o funcție de senator în Senatul României”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`