Stelian Bujduveanu, despre AUR: Abia acum îi vedem fața adevărată a acestui partid. E un partid iresponsabil, care vine în plină campanie electorală cu un scandal de-a dreptul șocant (VIDEO)

Stelian Bujduveanu, despre AUR: Abia acum îi vedem fața adevărată a acestui partid. E un partid iresponsabil, care vine în plină campanie electorală cu un scandal de-a dreptul șocant (VIDEO)
Sursa Foto: Facebook/ Stelian Bujduveanu

Stelian Bujduveanu, viceprimar general și unul dintre candidații PNL la Consiliul General al Municipiului București, a fost prezent în emisiunea Politica Zilei, moderată de Ioana Constantin, pe B1 TV, unde a criticat partidul AUR și a vorbit despre dosarul lui Silvestru Șoșoacă, cu privire la falsificarea semnăturilor pentru alegerile europarlamentare.

„Asta înseamnă că un candidat va candida fals în fața cetățenilor”

“În primul rând, acest partid căruia abia acum îi vedem fața adevărată, un partid iresponsabil, care vine în plină campanie electorală cu un scandal de-a dreptul șocant, să falsifici semnăturile cetățenilor și apoi să ai tupeul să ceri voturile, ne arată fața reală a AUR. Niciodată Partidul Național Liberal sau celelalte partide cu vechime și cu istorie, în alegerile locale sau naționale, nu a trecut printr-un asemenea scandal. De aceea cred că e foarte important ca, în primul rând, să lăsăm justiția să-și facă treaba, nu intervenim, dar orice suspiciune asupra scrutinului electoral, asupra procedurii de strângere de semnături care, dacă n-ar fi corect strânse, s-ar anula candidaturi.

Deci asta înseamnă că un candidat va candida fals în fața cetățenilor. Cu siguranță nu putem să avem așa ceva în România anului 2024 și nu susținem un asemenea demers, iar dacă au încălcat legea și, cum arată în situația de față sunt suspiciuni rezonabile, trebuie să răspundă. Trebuie să răspundă în fața magistraților și apoi să răspundă în fața cetățenilor, cărora în fiecare zi ei vin și cer votul, spunând că ei sunt partidul onest”.

„Dacă ei vor să vadă o coincidență în această situație, e treaba dânșilor”

Bujduveanu a fost întrebat dacă îi ajută pe cei din AUR în vreun fel această problemă.

“Nu știu dacă îi ajută sau nu îi ajută. Justiția este independentă și și-a făcut întotdeauna treaba. Că se întâmplă ca un dosar să fie pornit sau o anchetă pornită, la un interval, nu este nicio coincidență. Sunt dosare în permanență, în România, â care sunt în lucru și în permanență sunt audieri. Acum dacă ei vor să vadă o coincidență în această situație, e treaba dânșilor. Din punctul meu de vedere, eu cred că este bine că acum s-a început această anchetă, pentru că văd și românii, cu adevărat, aceste suspiciuni, care trebuie clarificate”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`