Stegarul de la Universitate este membru PNL de doi ani

Publicat: 23 02. 2013, 21:17

Cezar Avrămuţă, protestatarul cu steag din Piaţa Universităţii , este membru PNL de doi ani de zile. O recunoaşte chiar el.

Acesta este motivul pentru care a venit şi astăzi la Congresul liberalilor, în momentul în care a fost ales preşedintele partidului.

De altfel, Crin Antonescu, la scurt timp după ce a fost reales, a ţinut să îl salute pe protestatarul care flutura steagul pe holurile Casei Poporului. Avrămuţă spune că totul e politică, în timp ce unul dintre lideri, Rareş Mănescu , a refuzat să comenteze situaţia. Protestatarul a fost premiat ieri de tineretul liberal, pentru apărarea valorilor democratice.

Protestatarul recunoscut ca un simbol al Pieţii universităţii a venit şi în cea de-a doua zi la Congresul PNL.  A stat de vorbă cu mai mulţi politicieni, printre care şi rareş Mănescu şi soţia acestuia Ramona Mănescu.

Cezar Avrămuţă a fost premiat la Gala Tineretului Liberal  pentru apărarea valorilor democratice.

Cei aflaţi acum în tabăra puterii au negat în nenumărate rânduri implicarea lor în evenimentele de anul trecxut în piaţa universităţii. Şi asta chiar dacă stenogramele făcute publice în vara lui 2012, în perioada referendumului pentru suspendarea preşedintelui, arătau discuţiile purtate în USL şi strategia pentru Piaţa Universităţii.

Cezar Avrămuță este membru PNL de doi ani

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: