Ștefan Pălărie (USR): „Societatea civilă a protestat și a explicat cum s-a furat la alegerile locale” (VIDEO)

Publicat: 13 10. 2024, 22:40
Actualizat: 13 10. 2024, 22:45
Senatorul USR Ştefan Pălărie. Sursa foto: Ştefan Pălărie / Facebook

Senatorul Ștefan Pălărie a criticat într-o intervenție pentru B1 TV afirmațiile premierului Ciolacu potrivit cărora în România nu se fraudează alegerile.

Acesta a spus că declarațiile premierului sunt “incalificabile” și a subliniat că în momentul în care cheile proceselor verbale nu se închid, așa cum s-a întâmplat la alegerile locale de la Sectorul 1 și Sectorul 2 atunci înseamnă că alegerile sunt fraudate:

“O declarație absolut abominabilă, incalificabilă. Dar ne-am obișnuit cu glumițele de om hâtru ale domnului Ciolacu. Cum să se fure? E simplu, societatea civilă a protestat și a explicat cum s-a furat.

În momentul în care nu poți să închizi procesul verbal care pleacă din secția de votare, cheile nu se mai închid, voturi exprimate, total voturi pe fiecare categorie, voturi anulate, nu îție ies sumele, înseamnă că s-a furat.

În momentul în care Biroul Electoral de Sector sau Biroul Electoral municipal refuză renumărarea voturilor, pentru că asta este procedura în carte, e înscris în manual…”.