Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)

Ștefan Pălărie (USR): PSD joacă la mai multe capete, PNL e într-un unghi foarte, foarte prost / Există o strategie de a face orice pentru ca în finala prezidențială românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu (VIDEO)
Sursa foto: Ștefan Pălărie / Facebook

Senatorul USR Ștefan Pălărie a declarat vineri, pentru B1 TV, că de doi ani și jumătate se vorbește despre o strategie în perspectiva alegerilor prezidențiale, astfel încât în turul al doilea „românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu”. Pălărie a vorbit despre „jocurile” PSD, dar și despre situația în care se găsește acum PNL.

Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii „Bună, România!”, moderată de Radu Buzăianu și Răzvan Zamfir pe B1 TV, în contextul speculațiilor că PSD vrea să transfere voturi către AUR, astfel încât Marcel Ciolacu să aibă o finală prezidențială ușoară cu George Simion, pe modelul Iliescu – Vadim.

Ștefan Pălărie: „PNL acum e într-un unghi foarte, foarte prost”

„Dl Ciucă spune așa: ”dna Elena Lasconi poate se retrage”, dar în egală măsură dl Ciucă spune: ”eu oricum sunt în turul 2”. Se bat cap în cap. Dacă ești în turul 2, dle Ciucă, la ce mai e nevoie să se retragă alți candidați? Dacă dvs cu adevărat reprezentați liberalismul din România și sunteți polul anti-PSD, deși sunteți la sânul PSD la guvernare, de ce mai e nevoie să cereți altora să facă lucruri?

Eu cred că pur și simplu PNL acum e într-un unghi foarte, foarte prost, nu au cum să-și spele imaginea, considerând că ei nu mai sunt cu PSD, că la Ziua Armatei dl Ciucă nu mai vorbește cu dl Ciolacu. În realitate au guvernat împreună, țara o duce prost azi ca urmare a tuturor deciziilor proaste și îndepărtate de societate și de cetățeni pe care le-au luat și unii, și ceilalți împruenă, a declarat senatorul USR.

Ștefan Pălărie, despre „jocurile” PSD în contextul prezidențialelor

Ștefan Pălărie a vorbit apoi despre jocurile care se fac pentru ca Marcel Ciolacu, liderul PSD, să aibă o finală prezidențială ușoară: „Înțelegem că PSD joacă la mai multe capete, cu candidatul Ciolacu, cu candidatul Geoană, joacă cu candidatul Ciucă, acolo prin interpuși, joacă cu candidatul Simion mai nou, iar ce a făcut dl Becali… Cred că dl Becali a scăpat porumbelul, apoi această serie de poze, care fac legătură și invalidează tot ce apără Ciolacu, arată foarte clar că există o strategie, de care se vorbea de doi ani și jumătate, de a face orice posibil, inclusiv prin decizii CCR, pentru ca în finala mare românilor să le fie luat dreptul la vot pur și simplu. La masa verde, prin reglaje de cine poate candida și nu poate candida, și apoi despre cine vorbim și pe cine sprijinim să se întâmple acest furt, de fapt, de democrație”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:20 - Tot mai mulți români renunță la a mai ține banii în casă. Unde preferă să-și păstreze economiile
21:02 - Care este motivul pentru care Polonia refuză să ofere Ucrainei armele cumpărate din Coreea de Sud: „Aceste arme trebuie să servească securităţii şi apărării Poloniei”
20:59 - Diana Șoșoacă: “George Simion este cu PSD-ul de când am intrat în Parlamentul României”. Ce i-a spus liderul AUR înainte cu o săptămână să o dea afară din partid (VIDEO)
20:45 - Diana Șoșoacă: L-au vrut pe Simion pe post de Dăncilă cu Iohannis (VIDEO)
20:31 - Fostul primar din Ploiești, Andrei Volosevici, a fost arestat în ultima zi de mandat. Pentru ce este acuzat
20:31 - Oana Roman, atac dur la adresa persoanelor care o jignesc pe Alina Ceușan. „Nu suntem cu nimic mai presus dacă…”
20:12 - Fotbaliștii care au câștigat Cupa Campionilor cu Steaua în 1986 vor solicita să fie incluși pe lista foștilor sportivi care primesc o indemnizație lunară. Cât valorează aceasta
20:11 - Diana Șoșoacă: Decizia CCR în privința mea e o adevărată lovitură de stat / Urmează probabil să fiu aruncată și în închisoare și probabil se va reitera Experimentul Pitești. Din păcate, trăim în dictatură (VIDEO)
20:00 - Care este diferența de vârstă între Mihai și Elwira Petre? Cei doi formează un cuplu de peste 20 de ani
19:39 - Câte minute trebuie să mergem, de fapt, pe jos zilnic pentru a trăi mai mult. Studiul care demontează orice mit