Ștefan Pălărie: Domnule Marcel Ciolacu, dați un exemplu de solidaritate și tăiați Ministerul Familiei, un minister care a fost inventat special pentru doamna Firea! (VIDEO)

Publicat: 19 07. 2023, 23:02
Actualizat: 19 07. 2023, 23:02
Senatorul USR Ştefan Pălărie. Sursa foto: Ştefan Pălărie / Facebook

Senatorul USR Ștefan Pălărie a criticat „risipa banului public”, miercuri, pe B1 TV, la „Actualitatea” cu Tudor Mușat, și s-a arătat de părere că Ministerul Familiei ar trebui desființat.

Ștefan Pălărie (USR), pe B1 TV: Domnule Marcel Ciolacu, dați un exemplu de solidaritate și tăiați Ministerul Familiei

„Eu cred că cea mai bună metaforă e că acest guvern e ca un grup de petrecăreți inconștienți, care se duc într-un restaurant relativ scump, încep să comande cele mai scumpe feluri de mâncare, cele mai scumpe băuturi, și cineva îi întreabă, domne`, dar aveți cu ce să plătiți nota de plată? Lasă că ne descurcăm noi pe parcurs, vedem cine plătește, plătește colegul, nu știm, mergem mai departe (…). E vorba de risipa banului public, ca să nu mai vorbim și de componenta de jaf a banului public, apropo de anumite procese penale, dar risipa banului public se vede în continuare foarte clar”, a declarat Ștefan Pălărie.

„Recent, apropo de cazul Voluntari pe care l-ați invocat dumneavoastră, USR a spus cât se poate de clar, haideți, apropo de solidaritate, domnule Marcel Ciolacu, dați un exemplu de solidaritate, tăiați un minister care a fost inventat special pentru doamna Firea, e vorba de Ministerul Familiei, tăiați-l de acolo, tăiați posturile și arătați că începeți să faceți curățenie ca un premier adevărat, îngrijorat, atenție, de soarta financiară a țării!”, a adăugat senatorul USR.

„Cei de la PSD sau măcar cei de la PNL eu cred că înțeleg că întotdeauna când adaugi taxe noi există un recul. Acel fenomen, acel produs scade în consum. Știm foarte clar ce s-a întâmplat anul trecut cu taxarea contractelor parțiale de muncă, faptul că au dispărut. Nu mai știu cât au fost ultimele cifre, 120.000 de contracte de muncă, cel puțin, au dispărut peste noapte. De ce? Pentru că niște oameni nu și-au mai permis”, a mai spus el.