Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului. Elena Lasconi nu este un om din sistem cum sunt ceilalți candidați / E singurul candidat care nu va desemna un premier PSD (VIDEO)

Publicat: 15 09. 2024, 23:09
Senatorul USR Ştefan Pălărie. Sursa foto: Ştefan Pălărie / Facebook

Senatorul USR Ștefan Pălărie a vorbit despre alegerile prezidențiale, duminică, la Știrile B1 TV cu Gabriela Mihai, și a declarat că președinta și candidata partidului din care face parte, Elena Lasconi, „nu este un om din sistem așa cum sunt ceilalți oameni”.

Ce a spus Ștefan Pălărie despre evenimentul PNL

Senatorul USR a comentat imaginile de la evenimentul organizat de PNL, duminică, pentru oficializarea candidaturii lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale.

„M-am uitat la câteva dintre imaginile de la acest congres PNL. Nu cred că am văzut vreodată o atmosferă mai sumbră, mai serioasă, mai închistată. Eu cred că mai degrabă ce vedem acolo e un semnal că foarte puțini oameni din sală cred că există un proiect veridic pentru PNL de a ajunge la Președinție (…). Nu suntem nici în America Latină din anii `70, nu suntem nici prin Africa să ne trebuiască un general care să ne salveze în acest moment, ca țară europeană, de niște lucruri”, a declarat Ștefan Pălărie.

Ștefan Pălărie: Avem nevoie de un Președinte al poporului

„Eu cred că, într-adevăr, avem nevoie mai degrabă de un Președinte al poporului, cât se poate de simplu, și, da, din nou o să spun apăsat că doamna Elena Lasconi nu este un om din sistem așa cum sunt ceilalți oameni (…). Singurul candidat la prezidențiale care nu va desemna un candidat PSD (…) va fi doamna Elena Lasconi”, a mai declarat Ștefan Pălărie.