Statul nu a recuperat banii în dosarul de corupție al lui Cătălin Voicu: Fostul senator PSD nu are bani în conturi și nici bunuri imobile

Publicat: 09 01. 2015, 21:20
Foto: bacau.net

ANAF nu a recuperat cei 119.000 lei și 200.000 de euro de la fostul senator PSD, Cătălin Voicu, în dosarul în care acesta ispășește o condamnare de 7 ani de închisoare pentru trafic de influență, alături de afaceriștii Costel Cășuneanu și Marius Locic. Hotărârea definitivă și irevocabilă a judecătorilor ÎCCJ a fost luată pe 22 aprilie 2013, la 1846 de zile de la începerea urmăririi penale.

Procedura de recuperare a banilor stagnează însa de aproximativ doi ani deoarece, spun reprezentanții ANAF, sumele respective nu au fost găsite în conturile și nici în proprietățile personale ale inculpatului, motiv pentru care recuperarea debitelor nu s-a realizat încă.

“Pentru Cătălin Voicu procedura de recuperare a sumelor de 119.000 lei și 200.000 Euro, este în curs de derulare. Întrucât nu au fost identificate disponibilități semnificative în conturile bancare și nu s-au identificat bunuri mobile sau imobile în proprietatea debitorului, organele fiscale teritoriale derulează alte demersuri specifice pentru recuperarea debitelor”, precizează ANAF pentru  HotNews.

Fostul senator Cătălin Voicu a fost condamnat la 7 ani de închisoare cu executare, în dosarul în care este acuzat de trafic de influență și fals în înscrisuri. (Detalii AICI)