Stănişoară îl numea pe Antonescu ridicol, caraghios şi dictatorial pe propriul site, înainte să intre în PNL. Declaraţiile, şterse între timp (FOTO)

Publicat: 06 03. 2013, 13:40

Fostul prim-vicepreședinte PDL Mihai Stănișoară a avut, miercuri, odată cu intrarea în PNL, opinii diferite față de USL și față de președintele Senatului, Crin Antonescu, alături de care a susținut conferința de presă în cadrul căreia și-a anunțat plecarea din PDL. Nu mai departe de toamna anului trecut, Crin Antonescu era, pentru democrat-liberalul Mihai Stănişoară, „cel mai ridicol şi caraghios politician”. Astăzi, Stănişoară pune totul pe seama „polemicii politice”.

Mihai Stănișoară spunea, pe 19 octombrie 2012, pe când făcea încă parte din PDL, că liderul PNL, Crin Antonescu, „își șantajează adversarii puternici din motive puerile”. Şi asta, pe propriul său site., de unde ulterior au fost înlăturate.

„Unii vehiculaţi abia acum se înscriu în partid şi de fapt nici cei care au fost nominalizaţi nu sunt chiar sigur pe listă! Este stilul dictatorial al lui Antonescu de a-şi teroriza colegii de partid, speriat de prăbuşirea lui în sondaje şi de lipsa de încredere a electoratului în viziunea sa politică”, mai spunea Stănişoară în 2012.

Între timp, criticile lui Stănişoară la adresa liderului PNL au fost scoase de pe site:

O parte din critici au fost postate atunci inclusiv pe pagina de Facebook a lui Stănişoară:

„Epitetele” lui Stănișoară la adresa lui Antonescu nu se opresc, însă, aici. Într-un alt comunicat de presă de pe site-ul său, datat 28 octombrie 2012, Stănişoară spunea despre liderul PNL că „a devenit cel mai ridicol şi caraghios politician român”, „un adevărat Domnu` Goe de care Caragiale ar fi fost tare mândru!”.

Şi acest comunicat a fost, între timp, scos de pe site-ul lui Stănişoară:

După ce jurnaliștii i-au adus aminte de declarațiile sale anterioare, la conferinţa de miercuri, Stănișoară s-a scuzat spunând că este vorba doar de polemică verbală. Totuși, acesta nu a acceptat să-și retragă afirmațiile, spunându-le jurnaliștilor că pot să înțeleagă ce vor.

Nu îmi amintesc când am făcut-o. Dar aș vrea să vă spun că polemica politică totodeauna trebuie să se rezume la un duel verbal care să nu depășească o anumită limită. Sunt lucruri care țin de o anumită politică verbală la un moment dat și care nu au legătură cu prezentul și viitorul„, a spus Stănișoară.

Prim-vicepreşedintele PDL Mihai Stănişoară a părăsit rândurile democrat liberalilor pentru a se înscrie în PNL, acesta fiind și liderul deputaților PDL, după ce și-a câștigat mandatul de parlamentar în Colegiul 1 din Mehedinți. (Detalii AICI)

Mai mult, se pare că Mihai Stănișoară ar putea fi numit direct vicepreședinte PNL. (Detalii AICI)

Mihai Stănișoară, înainte și după intrarea în PNL

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: