Soția deputatului AUR Dumitru Focșa, despre agresiunea la care ar fi fost supusă de soțul său: „Nu este necesar ordin de restricție” / „Incidente și conflicte în familie au mai fost, dar acum a fost mai grav”

Publicat: 06 01. 2023, 15:29
Foto: Facebook @ Dumitru Viorel Focșa

Claudia Focșa a vorbit despre agresiunea la care ar fi fost supusă de soțul său, deputatul AUR Dumitru Focșa, și susține că nu este necesar un ordin de restricție deoarece urmează să se mute la Brăila și să divorțeze, transmite G4Media.ro.

Soția deputatului AUR Dumitru Focșa: „Incidente și conflicte în familie au mai fost, dar acum a fost mai grav”

Soția parlamentarului AUR a susținut că „incidente și conflicte în familie au mai fost, dar acum a fost mai grav”, precum și că Dumitru Focșa „consumase un pahar, două de vin”.

„Am depus plângere la poliție, aștept să își facă treaba autoritățile. Nu este necesar ordin de restricție pentru că plec și mă mut la Brăila, la casa mamei mele. Urmează să divorțez. Incidente și conflicte în familie au mai fost, dar acum a fost mai grav. Poate a fost un cumul de factori. Consumase un pahar-două de vin. A cedat nervos. Voi demara procedura de divorț. Copilul este cu mine, se va urma procedura legală, autoritățile își vor face datoria, suntem consiliați. Copilul va avea parte de consiliere”, a declarat Claudia Focșa, vineri, la Antena 3.

Femeia spune că soțul său „are o fire mai impulsivă”.

„Au fost discuții despre lipsa implicării în familie, diverse alte probleme. Nu pot să spun că este violent din fire, are o fire mai impulsivă, a fost un context cu mai mulți factori, a cedat nervos, consider că niciodată nu trebuie să se ajungă la așa ceva, am demarat procedura de divorț, am părăsit căminul conjugal”, a adăugat Claudia Focșa.