Șoșoacă invocă un scenariu în care pretinde că poate ajunge președinte interimar al României: „Cu candidatura mea la Senat e șah mat” (VIDEO)

Publicat: 25 10. 2024, 21:57

Eurodeputata Diana Șoșoacă a invocat un scenariu în care poate deveni președinte interimar al României.

Acesta a mai susținut că sondajele sunt făcături și că ei i s-a cerut 30.000 de euro ca să fie trecută într-un sondaj cu 30%.

Declarațiile au fost făcute în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Alex Vlădescu.

Șoșoacă crede că poate ajunge președinte interimar

„Cu candidatura mea la Senat e șah mat. Și vă spun și de ce. Deci eu nu am dreptul să candidez la Președinție, dar am dreptul la Senat. Matematic, eu pot deveni președintele Senatului României. Matematic, eu pot deveni președintele Senatului României! Când devii președintele Senatului României, ești al doilea om în stat. Se întâmplă ceva cu președintele, se îmbolnăvește, e suspendat, ce știu eu… Cine devine președinte interimar?

(jurnalista Laura Chiriac: Vă ajută Ciolacu să deveniți președintele Senatului?) Ciolacu nu e în stare să se ajute pe el însuși, el nu va mai ajunge nimic, va fi măcelărit de propriul partid, cum vor fi măcelăriți toți”, a spus eurodeputata SOS România.

Șoșoacă, despre sondaje

„Nici nu știți cum vor fi aceste alegeri! Nu s-a întâmplat niciodată ce se întâmplă și se va întâmpla în aceste alegeri, pentru că nimeni nu știe ce înseamnă naționalismul românesc format din 70%.

Sondajele acelea sunt făcături pe bani. Mie mi s-au cerut 30.000 de euro ca să mă treacă cu 30%. N-am să spun cine”, a mai afirmat Diana Șoșoacă, pentru B1 TV.