Șoșoacă: „Ciolacu mi-a spus că trebuie să mă dau în spate. A zis că dacă nu vreau, va avea înțelegerea cu Simion. I-am răspuns: ‘nu ți-e rușine?’” (VIDEO)

Șoșoacă: „Ciolacu mi-a spus că trebuie să mă dau în spate. A zis că dacă nu vreau, va avea înțelegerea cu Simion. I-am răspuns: 'nu ți-e rușine?'” (VIDEO)

Diana Șoșoacă a susținut vineri, pentru B1 TV, că a fost abordată anul trecut de Marcel Ciolacu, liderul PSD și candidatul partidului la prezidențiale, care i-a cerut să facă un pas în spate. Ciolacu i-ar mai fi zis că dacă nu se retrage din cursa prezidențială, va avea o înțelegere cu George Simion, contracandidatul AUR.

Declarațiile au fost făcute în cadrul Știrilor B1 TV, prezentate de Alex Vlădescu.

Șoșoacă: Ciolacu mi-a cerut să renunț să mai lupt în felul ăsta

Întrebată dacă la ea a venit cineva de la PSD sau vreun alt partid mare să-i propună un troc, Diana Șoșoacă a răspuns:„Da! Dl Marcel Ciolacu! Mi-a spus că trebuie să mă dau în spate, să nu mai fiu atât de dură. Acum… anul trecut. A zis că dacă eu nu vreau, va avea înțelegerea cu Simion. Da, Marcel Ciolacu! I-am spus: ”nu ți-e rușine? Cum îți permiți să-mi ceri tu mie să renunț la lupta pentru eliberarea României?” (Mi-a cerut) să renunț să mai lupt în felul ăsta și s-o las mai moale”.

Amintim că, recent, Curtea Constituțională a decis că Diana Șoșoacă nu poate candida la alegerile prezidențiale. Ea a catalogat verdictul ca fiind „o adevărată lovitură de stat”.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
22:52 - Ligia Deca a anunțat creșterea burselor pentru studenți. Care este valoarea minimă
22:46 - Pacienții din orașe mici, nevoiți să străbată zeci de kilometri pentru investigații. Spitalele din România duc lipsă de aparatură de imagistică
22:42 - Care este orașul care nu are niciun candidat la primărie? Motivul pentru care nimeni nu vrea să ocupe funcția
22:17 - Deficitul bugetar a urcat la 5,44% din PIB după primele nouă luni din 2024. Datele Ministerului Finanțelor despre cheltuielile statului
22:06 - Tinerii, tot mai greu de convins să își păstreze locul de muncă. „Vin o zi, două și realizează că nu e pentru ei”
22:05 - Ce a declarat ÎPS Teodosie privind petrecerile de Halloween. Ce păcat săvârșesc cei care merg la aceste evenimente: „Primesc amăgire și întuneric acolo”
22:03 - Iulian Paraschiv: Președintele de care România are nevoie este un președinte care să asigure parcursul european, să asigure un plan pentru România și un echilibru la guvernare, între partide și societatea românească (VIDEO)
21:34 - Când ar putea renunța România la ora de iarnă? Mai multe state au renunțat la acest sistem
21:30 - Diana Șoșoacă a anunțat planul în cazul în care nu va reuși să fie pe listă la prezidențiale: Oamenii noștri, șoșocarii vor scrie pe buletin numele meu si mă vor vota pe mine / La un anumit număr de voturi se anulează alegerile (VIDEO)
21:20 - Tot mai mulți români renunță la a mai ține banii în casă. Unde preferă să-și păstreze economiile