Sorin Roșca Stănescu: Nu am discutat niciodată cu Sebastian Ghiță. Este exclusă o ruptură în USL în viitorul proxim, dar există tensiuni

Publicat: 28 02. 2013, 21:42

Senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu a declarat joi seară, în emisiunea „Sub semnul întrebării” de pe B1 TV că nu a discutat niciodată cu patronul RTV deputatul PSD Sebastian Ghiță, iar dacă a existat „vreun război”, acesta s-a sfârșit odată cu atenționările liderului USL Victor Ponta.

„Nu am avut nicio discuție cu acest domn, singura dată când ne-am întâlnit a fost în Parlament, în urmă cu câțiva ani. Nu mai există niciun război. Știți foarte bine că Victor Ponta, ca reprezentant al USL, ne-a atenționat și ne-a rugat să încetăm acest scandal că aducem prejudiciu USL-ului. Și m-am conformat. Dacă Victor Ponta crede că e mai bine așa, eu ascult, chiar dacă nu mi-a zis președintele PNL”, a spus Sorin Roșca Stănescu.

Senatorul PNL a mai declarat că este exclusă o ruptură în USL în viitorul apropiat, în ciuda tensiunilor dintre partide, dar și din interiorul partidelor Uniunii.

Pe estimările mele, care sunt făcute într-o oarecare cunoștință de cauză, în viitorul proxim este exclusă o ruperea USL . Noi ne-am propus să stăm 4 ani împreună și deocamdată ne jurăm reciprom acest lucru, dar cu certitudine 2 ani vom sta împreună. Sunt tensiuni și frustrări reale, generate de partidele care compun USL-ul, dar sunt și frustrări în interiorul PNL, PSD, care sunt și firești”, a adăugat Sorin Roșca Stănescu.

Sorin Roșca Stănescu, despre conflictul cu patronul RTV

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: