Sorin Roșca Stănescu, despre interceptările în cazul Bârsan: Nu m-aș mira să aflu că la capătul firului sunt Traian Băsescu și George Maior

Publicat: 15 05. 2013, 14:44

Senatorul PNL Sorin Roșca Stănescu a vorbit, miercuri, despre demisia din Comisia de anchetă în cazul judecătorului Corneliu Bârsan, precizând că a luat această decizie pentru că PSD a obstrucționat ancheta, fiind imposibil să ajungă la un rezultat.

„Am avut convingerea că ne este imposibil, dată fiind obstrucționarea celor din PSD de a desfășura această anchetă, de a ajunge la un rezultat. Au vrut să îngroape această comisie și nu ne-au permis să îl audiem pe Corneliu Bârsan. Pretextul a fost că este posibil să imixtionăm cu justiția. Am certitudinea că fără să vrem, încercând să aflăm adevărul în legătură cu această interceptare, ne-am apropiat cumva de un caz extrem de grav și nu m-aș mira să aflăm într-o bună zi că la capătul firului sunt președintele Traian Băsescu și directorul SRI, George Maior”, a spus Stănescu.

Senatul a înființat o comisie de anchetă privind interceptarea în baza unui mandat de siguranță națională a convorbirilor telefonice ale magistratului Corneliu Bârsan, judecător la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Pe lângă Sorin Roșca Stănescu, care era vicepreședinte al acestui for, au demisionat și Corneliu Dobrițoiu, Victor Ciorbea și  Sorin Ilieșiu.

SRS, despre demisia din Comisia de anchetă în cazul Bârsan

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: