Sorin Oprescu: Să vedeți cum arată spitalele Colțea, Malaxa sau Carol Davila. Nu-mi este rușine cu ele (VIDEO)

Publicat: 12 01. 2012, 22:41
Foto: B1 TV

Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, joi, la emisiunea „Ultimul Cuvânt” difuzată de B1 TV, că în momentul în care PMB a preluat administrarea spitalelor, acestea erau de mâna a doua sau a treia.

Oficialul a precizat că, în momentul de față, nu îi este rușine cu spitale precum Colțea sau Malaxa, spitale ce au fost modernizate de către Primăria Capitalei.

Când mi-au dat spitalele, la vremea aia majoritatea erau de mâna a doua, a treia. Împreună cu consilierii, s-au introdus cam 179 de milioane de euro în aceste spitale. Nu în termopane și var pe pereți, ci în reparații curente și modernizări. În momentul ăsta am curajul să vă invit să vă arăt Spitalul Colțea cum arată, Spitalul Malaxa, Spitalul Carol Davila, Cantacuzino. Nu-mi este rușine cu aceste spitale„, a explicat Oprescu.

Edilul a vorbit și despre alte proiecte ale sale, blocate de consilierii generali spunând că aceștia nici măcar nu știu de ce votează împotrivă și spun că au nevoie de aprobări de la partidele din care fac parte.

Am promis bucureștenilor că nu mă plâng, am început să informez, să știe. Ei nici nu își spun motivele, spun că le trebuie aprobare de la partide„, a adăugat Sorin Oprescu.

Sorin Oprescu: Când am preluat spitalele erau de mâna a doua

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />