Sorin Oprescu, la Congresul PSD: Partidul este din nou acolo unde merită. Mă bucur să văd un PSD puternic

Publicat: 20 04. 2013, 11:56

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, sâmbătă, la Congresul PSD, că partidul s-a întors acolo unde îi este locul și că se bucură să vadă că PSD este iar un partid puternic.

Știm cu toții potențialul de calitate al oamenilor, indiferent de vârstă, pe care îl are PSD. PSD este din nou acolo unde merită. Mă bucur să văd în jur un PSD puternic, care își bazează forța pe experiență și tinerețe„, a spus Sorin Oprescu.

Acesta a explicat că oamenii s-au săturat de sărăcie și de nesiguranța zilei de mâine, îndemnând pe cei din PSD să fie preocupați de problemele populației și să găsească rezolvări pentru acestea.

Oamenii s-au saturat de sărăcie, de nesiguranța zilei de mâine, putere de cumpărare redusă. Toți avem nevoie de o schimbare, de o renaștere națională, de un nou început„, a mai spus Sorin Oprescu.

Cei din PSD își vor alege sâmbătă, în a doua zi de Congres, președintele, Victor Ponta fiind singurul candidat, cei opt vicepreședinți naționali și cei opt vicepreședinți regionali, precum și un președinte executiv. (Detalii AICI)

Sorin Oprescu, la Congresul PSD

http://static1.mediadirect.ro/mediaplayer/manager/preloader.swf

Embed: