Sorin Grindeanu, la Congresul PSD: Trebuie să aducem cu picioarele pe pământ armatele de ostași galbeni care se visează a fi brokeri de putere în România

Sorin Grindeanu, la Congresul PSD: Trebuie să aducem cu picioarele pe pământ armatele de ostași galbeni care se visează a fi brokeri de putere în România

Sorin Grindeanu a declarat sâmbătă, la Congresul PSD, că partidul reprezintă singura forță politică responsabilă și capabilă să promoveze o evoluție socială și economică stabilă pentru România.

„PSD este partidul care a demonstrat permanent că știe, poate și, mai ales, dorește să fie un promotor al evoluției sociale și economice; o evoluție construită pe rezultate concrete, palpabile, care au condus atât la stabilitatea societății în ansamblu, cât și a clasei politice din România. O evoluție care face din PSD nu doar cel mai mare partid românesc, ci și cel mai matur, cel mai performant și, nu în ultimul rând, singurul partid responsabil din România. Actualul PSD, în actuala formă de conducere, a demonstrat că este cea mai bună soluție pentru români.

PSD are nevoie de unitate și de continuitate. Este timpul să ne asumăm că suntem puternici, să luptăm împreună pentru România, fără frică, fără resentimente, solidari cu proiectele naționale. Fie că cei care lucrează la stat o fac în mediul urban sau în mediul rural, fiecare are o datorie față de interesele naționale și cele europene.

Trebuie să ieșim din haosul prin care prin interese meschine unii încearcă să prăbușească România. Trebuie să aducem cu picioarele pe pământ armatele de ostași galbeni care se visează a fi brokeri de putere în România. Se pretind un fel de albine care dau miere, dar de fapt nu fac decât să stea cu mâinie în buzunarele altora.

Cel mai bine se precip să fure munca altora. Sunt nu niște albine, sunt defpat niște viespi care ăși fac cuibul în casele altora și încearcă săi alunge pe locuitorii de drept.

Sunt niște impostori cu politici parazitare și ca orice parazit înceracă să-și ucidă nemilos, încet, cu viclenie gazda care i-a ținut în viață””, a declarat Sorin Grideanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`