Sorin Frunzăverde: 38 de primari din Caraș-Severin, din cei 42, mă vor urma în PNL

Publicat: 30 03. 2012, 13:45

Decizia lui Sorin Frunzăverde de a părăsi PDL pentru a se alătura peneliştilor i-a împărţit pe primarii pedelişti din judeţul Caraș-Severin în două tabere. Astfel, fostul prim-vicepreședinte al PDL a anunțat vineri că 38 de primari din cei 42 din județ îl vor urma în PNL.

Frunzăverde și-a anunțat în această săptămână demisia din PDL, pentru a candida din partea liberalilor la funcția de președinte al Consiliului Județean Caraș-Severin.

Într-o intervenție telefonică pentru Știrile B1 TV, Frunzăverde a confirmat informația, precizând că din 3 primari vor candida din partea unei alte grupări politice, în timp ce un alt edil a cerut un răgaz până luni.

În ceea ce privește afirmațiile lui Emil Boc, conform cărora Sorin Frunzăverde nu i-a răspuns la telefon, fostul democrat liberal susține că nici nu intenționează să poarte vreo discuție cu acesta, menționând însă că stabilise o întrevedere pentru vineri cu secretarul general al PDL, Ioan Oltean, la Reșița, unde se află pentru a evalua situația filialei, dar nu au reușit să se întâlnească până în prezent.

Vezi AICI declarațiile lui Emil Boc.

Fostul prim-vicepreședinte al PDL, Sorin Frunzăverde, a demisionat în această săptămână din partid, spunând că opțiunea sa și a altor colegi democrat liberali din punctul de vedere al dezvoltării României  diferă de ce a conducerii PDL. Mai mult, acesta a anunțat că va candida pentru funcția de presedinte al CJ Caraș-Severin din partea USL ca membru al PNL. Sorin Frunzăverde era liderul organizaţiei Caraş-Severin a PDL.

Vezi AICI declarațiile lui Frunzăverde cu privire la demisia sa.

Sorin Frunzăverde: 38 de primari din Caraș-Severin mă vor urma în PNL

http://static.mediadirect.ro/player-preload/swf/preloader/preloader.swf

Embed: " />