Sorin Cîmpeanu, despre Mircea Geoană: NATO a fost foarte util pentru candidatul la prezidențiale / “O să umplu avioanele”, parcă sună prea bombastic, cred eu (VIDEO)

Publicat: 11 09. 2024, 21:57
Foto: Guvernul României / Facebook

Senatorul PNL, Sorin Cîmpeanu, a vorbit în cadrul emisiunii Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, despre candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale și a comentat o declarație a fostului secretar general adjunct al NATO.

Geoană a spus: “ Eu voi fi cel mai pro-business preşedinte din istoria României. Pentru că dacă nu ai economie ţeapănă, dacă nu o să aduci bani… o să fie avioane pline cu oameni de afaceri care vor merge cu mine în delegaţii şi în deplasări, câştigând contracte şi aducând investiţii.”

„“O să umplu avioanele”, parcă sună prea bombastic, un pic, cred eu”

“NATO a fost foarte util pentru candidatul la prezidențiale, începând de astăzi, 11 septembrie, e o zi cam … nu știu cum o să fie. Mi-e greu să comentez.

Sigur că da, eu susțin nevoia de a promova oamenii de afaceri, atâta vreme cât România vrea să aibă relații economice adevărate, eficiente. E un lucru bun, o promisiune, așa, generală, “o să umplu avioanele”, parcă sună prea bombastic, un pic, cred eu”, a precizat Cîmpeanu.