Sorin Cîmpeanu, despre Mircea Geoană: NATO a fost foarte util pentru candidatul la prezidențiale / “O să umplu avioanele”, parcă sună prea bombastic, cred eu (VIDEO)

Sorin Cîmpeanu, despre Mircea Geoană: NATO a fost foarte util pentru candidatul la prezidențiale / “O să umplu avioanele”, parcă sună prea bombastic, cred eu (VIDEO)
Foto: Guvernul României / Facebook

Senatorul PNL, Sorin Cîmpeanu, a vorbit în cadrul emisiunii Actualitatea, moderată de Tudor Mușat, pe B1 TV, despre candidatura lui Mircea Geoană la alegerile prezidențiale și a comentat o declarație a fostului secretar general adjunct al NATO.

Geoană a spus: “ Eu voi fi cel mai pro-business preşedinte din istoria României. Pentru că dacă nu ai economie ţeapănă, dacă nu o să aduci bani… o să fie avioane pline cu oameni de afaceri care vor merge cu mine în delegaţii şi în deplasări, câştigând contracte şi aducând investiţii.”

„“O să umplu avioanele”, parcă sună prea bombastic, un pic, cred eu”

“NATO a fost foarte util pentru candidatul la prezidențiale, începând de astăzi, 11 septembrie, e o zi cam … nu știu cum o să fie. Mi-e greu să comentez.

Sigur că da, eu susțin nevoia de a promova oamenii de afaceri, atâta vreme cât România vrea să aibă relații economice adevărate, eficiente. E un lucru bun, o promisiune, așa, generală, “o să umplu avioanele”, parcă sună prea bombastic, un pic, cred eu”, a precizat Cîmpeanu.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
21:48 - Elena Lasconi, despre motivele pentru care au eșuat negocierile cu Forța Dreptei, PMP și Reper: Nu a fost vorba de orgolii. A fost vorba de cererile pentru locurile de parlamentari, care erau nejustificate (VIDEO)
21:43 - Elena Lasconi: Îl apreciez pe Nicușor Dan și-i mulțumesc foarte mult / Nu uit atacurile mizerabile ale PNL la adresa lui. Și el tot a reușit să fie aplaudat la Congresul PNL și să ridice sala în picioare (VIDEO)
21:31 - Capitala Franței este cuprinsă de flăcări. Un incendiu a izbucnit pe acoperișul unei clădiri din arondismentul 13. Care este cauza focului
21:28 - Elena Lasconi: Eu nu o să dau niciodată mâna cu PSD sau cu partidele pro-ruse. Viziunea mea e că vom avea un guvern de dreapta, USR-PNL-UDMR, la anul. Altfel, va fi rău pentru România (VIDEO)
21:16 - Lasconi (USR): Speram la o alianță preelectorală cu un PNL poate condus de Ilie Bolojan / Fac apel la electoratul liberal să voteze util. Ciucă nu poate garanta că vom avea o guvernare de dreapta din 2025, dar eu pot să fac asta (VIDEO)
21:08 - Raed Arafat a oferit ultimele detalii despre situația din județul Galați: „Avem mobilizați peste 1.000 de pompieri cu mijloace de intervenție” /”Sunt alocate 250 de containere, dar dacă este nevoie de completare, se va face acest lucru” (VIDEO_
21:05 - Statul român va achiziționa 37 de trenuri noi. Pe ce rute vor circula
21:00 - Bărbat de 71 de ani, cercetat după ce ar fi oferit droguri unei fete de 15 ani, în schimbul unor favoruri sexuale. El e acum în arest la domiciliu
20:34 - Roxana Mînzatu, despre numirea sa ca vicepreședinte al CE: „E un moment de mândrie pentru țara noastră, pentru că e portofoliul României” / Ce presupune funcția sa de comisar și cum răspunde criticilor (VIDEO)
20:30 - Cine ar putea să fie piromanul de la Palatul Parlamentului? Se spune că ar fi un muncitor la o fabrică