Sondaj: PSD 30%, PNL 27,8%. Ludovic Orban: E un scor catastrofal pentru social-democrați. Românii nu se lasă păcăliți (VIDEO)

Sondaj: PSD 30%, PNL 27,8%. Ludovic Orban: E un scor catastrofal pentru social-democrați. Românii nu se lasă păcăliți (VIDEO)

PSD a scăzut de la 54%, cât avea la începutul lui 2017, la 30%, arată cel mai recent sondaj comandat de PNL. Doar 3 procente îi mai despart pe liberali de social-democraţi.

”Aproape 26.000 de subiecţi au fost. Este un sondaj făcut prin operare faţă în faţă cu subiecţii, nu e sondaj telefonic. Fiecare operator de interviu a operat pe tabletă. Tabletă are localizare GPS care îţi permite să vezi dacă a respectat zona. Fiecare interviu este stocat pe fişier audio şi noi avem acces la fiecare fişier. 27% are PNL. 30% e PSD, ceea ce e un scor catastrofal pentru ei. Gândiţi-vă că, în sondajele din ianuarie-februarie 2017, PSD ajunsese la un scor de 54-55%. PNL era după pierderea alegerilor pe 16-17%. PSD era cunoscut că are cel mai puternic nucleu dur. De data asta, segmentul dur a PSD s-a redus”, a declarat Ludovic Orban, pentru B1 TV.

Președintele PNL a mai afirmat că românii nu selasă păcăliți și-și dau seama că tensiunile cu Uniunea Europeană sunt provocate de refuzul PSD de a respecta independenţa justiţiei şi statul de drept.

”17,6% este cifră celor care astăzi consideră că România se îndreaptă într-o direcţie bună. Pe publicul PSD, aproape 60% dintre votanţii PSD spun că România se îndreaptă într-o direcţie greşită. Asta este percepţia, că direcţia pe care mergem este o direcţie greşită. Pentru prima dată se vede o volatilitate crescută inclusiv a electoratului PSD şi ALDE, adică nu sunt electori stabili, ci pot migra către un alt partid. (…) Am analizat conflictul dintre liderii PSD şi UE. Nu se lasă păcăliţi românii. E clar că acest conflict este perceput de oameni ca fiind un conflict provocat de PSD, în special din cauza refuzului de a respecta independenţa justiţiei şi criteriile privind statul de drept”, a mai declarat Ludovic Orban, pentru B1 TV.

Emisia video va porni imediat. Daca aveti un ad blocker activ va rugam dezactivati-l.

Urmăriți B1TV.ro și pe
`
Ultima oră
23:16 - Sfârșit tragic pentru primul urs polar văzut în Islanda din 2016. Animalul a fost împușcat de poliție
22:54 - Mii de animale și-au pierdut viața în urma inundațiilor din Galați și Vaslui. Care este bilanțul
22:31 - Câți bani primim de la UE pentru pagubele generate de inundații. Ciucă: „România nu a fost reprezentată de către premierul Ciolacu la întâlnirea crucială”
22:28 - Un salvamar a fost amendat cu 1.000 de euro pentru că a salvat o femeie de la înec. Ce s-a întâmplat de fapt
21:58 - Oana Florea (PSD): Eu nu îl văd pe Klaus Iohannis în Parlament. Cum ar putea el să intre în lift cu 5 senatori odată sau să stea în bancă? S-ar potrivi la Comisia de turism, Comisia de sport, dacă ar veni la birou (VIDEO)
21:54 - Mihaela Popa (România Renaște), despre „amendamentul Iohannis”: „Sunt lucruri care atentează la democrație și asta e poate cel mai grav când faci o lege pentru un om” (VIDEO)
21:54 - Românii au intrat pe piața imobiliară dintr-o țară din Africa. Pot câștiga 3.000 de euro lunar din chirie
21:22 - O țară din Europa a reintrodus serviciul militar obligatoriu. Cât timp vor dura stagiile militare
21:13 - Reacția lui Cristi Danileț, după ce judecătoarele au anulat condamnarea de 13 ani și 8 luni de închisoare a lui Mario Iorgulescu: “Nu am nicio îndoială că …”
20:57 - O fetiță de 11 ani din Neamț a fost bătută crunt de o vecină. Poliția nu a fost sesizată. Explicațiile părinților