Soluția Adrianei Săftoiu: Declanșarea anticipatelor prin demisia în bloc a parlamentarilor opoziției

Publicat: 01 02. 2017, 08:19
Foto: BZI.ro

Deputatul PNL Adriana Săftoiu a postat un mesaj pe Facebook în care spunea că doar alte alegeri mai pot calma situația, după ce Guvernul a adoptat marți seara prin ordonanță de urgență modificarea legislației anticorupție.

Ea vine și cu o soluție, demisia tuturor parlamentarilor care nu împărtășesc voința celor de la puterea, ceea ce ar putea duce la un blocaj de natură să declanșeze alegeri anticipate.

„… cred că doar alte alegeri mai pot restabili situatia! Partidele care nu sunt de acord cu acest gest incalificabil al PSD, care domină Parlamentul, trebuie să demisioneze ducând la alegeri anticipate!”, a scris Adriana Săftoiu. „PNL are mâine (miercuri – n.r.) de decis parcursul!”, adaugă deputatul.

„Lamentările nu ne ajută la nimic! Se poate face ceva în fața acestei majorități care poate să facă ce vrea în baza votului primit? E un gând pentru cei mulți revoltați, dar mai comozi când a fost vorba de vot! Avem patru ani să ne gândim ce facem data viitoare! PS: Poate alegerile anticipate să mai oprească acest tăvălug nociv al PSD!”, continuă Adriana Săftoiu, potrivit digi24.